Autofils Roadshow legger ut på veien og håper å møte deg i sommer! Foto: Autofil
Autofils Roadshow legger ut på veien og håper å møte deg i sommer! Foto: AutofilVis mer

Vi kommer til DEG i sommer!

Vi legger ut på veien med Autofils Roadshow og besøker Kristiansand, Stavanger, Bergen og Ålesund. Vi skal kåre byenes mest autofile biler, derfor vil vi se både deg og bilen din!

I vår hektiske Østlands-orienterte hverdag er det ikke ofte vi får reist rundt i og møtt dere autofile sjeler der ute i det vidstrakte landet. Derfor setter vi av ei uke nå i sommer for å gjøre nøyaktig det!

Våre reportere Lord Arnstein Landsem og Stein Inge Stølen legger ut på veien i Autofils dekorerte Range Rover Evoque med Autofil-hengeren på slep, i tillegg til sportsbil-nyheten Toyota GT86. Det blir en slags norsk tolking av kultfilmene om "Smokey and the Bandit", der et vogntog og en sort Pontiac Firebird Trans Am skapte kaos i sørstatene. Våre reportere bruker Autofils "vogntog" og den morsomste kjøremaskinen vi har prøvd hittil i år for å gjenskape magien. Vi har til og med ordnet oss walkie-talkier!

Lord Landsem og Stølen ratter henholdsvis Evoquen og en GT86. Bildet er tatt fra road trip-en tidligere i år. Toyotaen de skal kjøre nå, er oransje. Tut hvis du ser oss i sommertrafikken! Foto: Autofil
Lord Landsem og Stølen ratter henholdsvis Evoquen og en GT86. Bildet er tatt fra road trip-en tidligere i år. Toyotaen de skal kjøre nå, er oransje. Tut hvis du ser oss i sommertrafikken! Foto: Autofil Vis mer

I år begynner turen på det blide sørlandet, gjennom et sommerlig sørvestland, opp langs kysten og helt opp til det fotball-infiserte nordvestlandet. På veien stopper vi i de største byene Kristiansand, Stavanger, Bergen og Ålesund, for å skape et uformelt biltreff for alle som kan krype og gå (og kjøre)!

Har DU byens mest autofile bil?
Vi skal kåre den mest autofile bilen i hver by, der vinneren får en reportasje om bilen i Autofil, et par eksklusive autofile gaver og masse heder og ære! Vi kommer så klart til å lage bladreportasje om selve treffene også. I tillegg kommer vi til å filme alt som skjer, så her er det fullt mulig å finne seg selv og bilen på Roadshow-videoen som vi legger ut etter sommeren.

I tillegg har vi mange autofile overraskelser på lager! Forvent å se kule biler på utstilling og masse annet snadder. Her er det ingenting å lure på - besøk Autofils Roadshow når vi kommer til byen din!

Her er vi:

  • Kristiansand v/ Sørlandssenteret: Mandag 30. juli
  • Stavanger v / Forus: Tirsdag 31. juli
  • Bergen v / Festplassen: Onsdag 1. august
  • Ålesund v / Color Line Stadion: Torsdag 2. august

  • (MERK: Hvis Ålesund spiller hjemmekamp 2. august, legger vi Roadshowet i Ålesund til fredag 3. august i stedet)
Nærmere informasjon om tidspunkter og hva du kan forvente å se på showet, kommer snart. Følg med på siden..!

Hvis du møter oss et annet sted på veien, må du ikke nøle med å komme bort og slå av en prat!
Ta gjerne også et bilde og sleng ut på Facebook-siden vår.

Sees på veien snart!