<b> Ny drifte-konge?</b> Ryan Tuerck viser hva han er god for i sin nye YouTube-video. Foto:  Bmsman
Ny drifte-konge? Ryan Tuerck viser hva han er god for i sin nye YouTube-video. Foto: BmsmanVis mer

Verdens beste drifte-film?

I et hav av YouTube-klipp med selvutnevnte driftekonger, har vi kanskje kommet over den aller beste.

Ken Block har lenge underholdt oss med imponerende drift-videoer i ulike omgivelser. Sist ble vi tatt med i deilig sving rundt Miley Cyrus’ mye omtalte ”wrecking ball”, gjennom smale containere og andre imponerende og halsbrekkende stunt.

Blocks videoer er ofte iscenesatt med kule props og effekter, noe som gjør det hele til et gigantisk sceneshow. Men, noen ganger er less faktisk more.

Ryan Tuerck, profesjonell sjåfør i den amerikanske Formula Drift-serien, har nylig lagt ut en video på youtube hvor han tester ut den nye turboen på sin 840 hestekrefter sterke Toyota GT86. Tenk om alle prøvekjøringer hadde vært like råe.

Men, det er ikke bare bilen som er imponerende i denne videoen. Tuerck har med seg racing-kollega Rob Prima i en Nissan 200SX, og sammen har det kanskje funnet verdens best vei.

Bortgjemt skatt

Skjult i landlige og kuperte omgivelser i delstaten Oregon snirkler en perfekt asfaltåre seg gjennom landskapet.

En deilig kombinasjon av lange slake svinger, krappe 90-gradere og kupert terreng, ligger alt til rette for vanvittig kjøring. Noe det også blir.

Tuerck og Prima sklir gjennom landskapet som varm kniv i smør. Rå motorkraft, fantastiske sjåfører og nydelig natur.

Magisk enkelt

Ingen Miley Cyrus, ingen gorillaer på Segwayer, ingen halvnakne dansere. Ingenting. Bare sinnsyke mengder dekkrøyk, episk motorlyd og antakelig verdens beste vei.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi liker alle å bli underholdt, og vi takker sjelden nei til en ekstra effekt eller to, men dette var akkurat det vi trengte.

To vanvittig gode sjåfører, to ekstreme biler og verdens beste vei. Ken Block, vi er spent på neste video, om et års tid.