Sportsbilprodusent på to hjul

Caterham med Motorsykler

Sportsbilprodusenten Caterham er mest kjent for å lage den ultralette sportsbilen Super Seven. I det senere har de også vakt oppsikt ved å delta i Formel 1, og uttalt at det skal komme opptil flere spennende moderne lettvekts sportsbiler som folk flest skal kunne ha råd til, blant annet Aeroseven. Men motorsykkel har de ikke nevnt før.

MC divisjon
Nå har de dannet en egen avdeling for motorsykkel og planlegger salg av flere modeller. Tre utgaver vises offentlig på den internasjonale Motorsykkelmessen i Milan over nyåret.

Sportsbilprodusent på to hjul

Caterham Brutus 750 beskrives som motorsykkelens SUV, en grovt bygget sykkel som skal egne seg både på veg, i terrenget og på snø (med enkle modifikasjoner). Den skiller seg gra mengden ved å komme med automatgir.

Sportsbilprodusent på to hjul

Caterham E-Bike er en elektrisk kqferacer med retrolook. Rekkevidden blir fire til åtte mil, og er en kul EU-moped som ikke krever førerkort. Synd reglene for å slippe førerkort innebærer at den må ha pedaler og må sykles for at elmotoren skal fungere.

Sportsbilprodusent på to hjul

Caterham Carbon E-Bike er ment å være en premium elsykkel med moderne design inspirert av deres F1-satsning. Materialvalget blir deretter og den skal kun selges i begrenset opplag.

Priser er ennå ikke oppgitt, men Caterhams filosofi er å levere «Moro du har råd til»

Artikkelen fortsetter under annonsen