Roadshow: Gigant-avslutning i Ålesund

Vi trodde at det skulle bli umulig å toppe oppmøtet under Roadshowet i Bergen. Vi tok feil! Ålesund toppet alle forventninger og stilte med minst 80 biler da vi inviterte til treff ved Color Line Stadion.

Det var en særdeles variert bilflora parkert utenfor Color Line Stadion denne kvelden. Bilene i forgrunnen er tre av hele ni oppmøtte som tilhører en og samme eier. Foto: Stein Inge Stølen
Det var en særdeles variert bilflora parkert utenfor Color Line Stadion denne kvelden. Bilene i forgrunnen er tre av hele ni oppmøtte som tilhører en og samme eier. Foto: Stein Inge Stølen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vi har tidligere nevnt hvor heldige vi har vært med været. Kvelden i forveien var intet unntak, sola tittet frem og skinte pent utover Lille Lungegårdsvann i Bergen. Men når vi ankom Ålesund dagen etter, ble alle værmessige forventninger svært labre. Regnet bøttet ned hele veien og truet med å gjøre kvelden til en særdeles våt opplevelse.

Men slik ble det ikke, for i det øyeblikket klokka bikket 18:00 og bilene var på plass, hadde den siste dråpen truffet bakken og skyene fjernet seg sakte men sikkert. Går det an å ha mer flaks?
Som om ikke det var nok: Ålesund har åpenbart en svært variert bilflora. For utover kvelden var det kjøretøyer i absolutt alle kategorier spredt utover plassen. Årsmodeller fra tidlig 30-tall til flunkende nytt var representert, med dekkdimensjoner fra bittelille 12-tommere til bortimot monstertruck-gummi, og hestekrefter fra godt under 20 til over 1100(!).

Kontraster... Foto: Stein Inge Stølen
Kontraster... Foto: Stein Inge Stølen Vis mer

Det er ingen tvil, i tillegg til å være det siste stoppet på turen, har det vært Roadshowets desiderte høydepunkt. Tusen takk for alle som møtte opp! Video og masse bilder blir lagt ut om ikke så altfor lenge, og reportasjer kommer såklart i bladet.

God autofil sommer til alle sammen!

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!