Risiko og råskap i kveldens Panser

Vrakbilrally, Nürburgring, jagerfly og morsom bil under 50 000.

I kveldens episode av Panser blir det vanlig tøft å være bil når Fredric Aasbø utfordrer Pål Anders Ullevålseter og Stein Inge Stølen i et vrakbilrally på et pukkverk i Lier.

UP tar deg med ut på oppdrag. Du får se at jobben består av langt mer enn å stoppe råkjørere, men om du tror det er lett å gjenkjenne en UP-bil tar du nok feil.

Sikkerheten på moderne biler er blitt utrolig god, og det skyldes blant annet utallige krasjtester. Lord Arnstein Landsem får bli med inn i det aller helligste hos Volvo og bevitne en krasjtest på nært hold. Han er ikke helt forberedt på hvor voldsomt det er i virkeligheten.

Nürburgring Nordschliefe er den ultimate racerbanen, men å slippe alt fra superbiler og motorsykler ut på banen samtidig med busser og varebiler er grenser til galskap. Bli med på en runde med Stein Inge i en leid banebil.

I «Finn meg en bil» er det ungdomsbil på programmet. Den attenårige kjøperen er ute etter bakhjulstrekk, manuelt gir og masse moro for under 50 000,-. Klarer programlederne å innfri hans ønsker?

I Latvia får Stein Inge oppfylt guttedrømmen når han får sitte på i et Aero L-39 Albatros-jagerfly. Etter å ha sett flere flypassasjerer komme trygt ned på bakken etter å ha opplevd 4 og 5 G har han på forhånd sagt til piloten at han skal prøve å toppe det. Men som du ser i klippet nedenfor går ikke alt etter planen når det er hans tur.