Perfekte for Norge

Vi har testet alle de nye firehjulstrekkerne. Hvilken skal du kjøre til hytta neste år?

 Foto: Stein Inge Stølen
Foto: Stein Inge Stølen Vis mer

Ahh, herlige, smekre firehjulstrekkere. Framkommelighet i bøtter og spann. Trygge, stabile kjøreegenskaper. Og sladdevillighet. Ikke glem det. Som du sikkert skjønner, har vi i redaksjonen mange varme følelser for biler som trekker på alle fire.

Derfor har vi dratt Europa rundt og tatt for oss de mest interessante 4x4-nyhetene som er å oppdrive, i tillegg til et par spennende outsidere vi mener du bør ta en ekstra kikk på..!

JEEP GRAND CHEROKEE

 Foto: Stein Inge Stølen
Foto: Stein Inge Stølen Vis mer

Det finnes knapt barskere firehjulstrekkere enn dette. Endelig er Jeep tilbake for fullt i Norge, og for noen modeller! Nye Grand Cherokee ser unektelig svært bra ut. Vi tok med "The Big Daddy" ut i løssnøen og satte den skikkelig på prøve...

VOLKSWAGEN PASSAT ALLTRACK

 Foto: Volkswagen
Foto: Volkswagen Vis mer

Dette er sannsynligvis den mest interessante nyheten på 4x4-fronten her til lands i år. Etter kjent Allroad/XC/Scout/(fyll inn hyttebil-betegnelse her)-prinsipp kjører nå Volkswagen på med en helt ny variant av Passat, nemlig Alltrack. Mer bakkeklaring, røffere utseende og mye snasent utstyr er godt nytt for de som er lei den vanlige Passaten.

SUBARU XV

 Foto: Stein Inge Stølen
Foto: Stein Inge Stølen Vis mer

Den nye Boxerfavoritten er allerede forhåndsbestilt av mer enn 600 nordmenn. Det kaller vi tillit! Hvordan klarer den seg på norske veier mot outsiderne Jeep Compass og Dacia Duster, mon tro?

PEUGEOT 508 RXH

 Foto: Stein Inge Stølen
Foto: Stein Inge Stølen Vis mer

På papiret er dette en svært spennende Norgesbil, med 200 hester og 450 Nm fra en spennende dieselhybrid-drivlinje, rekordlavt forbruk og mulighet for fullelektrisk modus ved bykjøring. Men hvordan fungerer dette egentlig i praksis?

LES SAMTLIGE TESTER OG MYE MER I AUTOFIL NR 5 / 2012!

Ikke abonnent? Da kan det lønne seg å klikke her...

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer