På nettbrett en uke før tiden

På nettbrett en uke før tiden

For deg som ikke kan vente.

Publisert
Sist oppdatert

Nytt Autofil og GATEBIL er sendt til trykk, men orker du ikke vente til det kommer i postkassa eller butikken, kan du faktisk lese begge bladene allerede nå på nettbrett og telefon en uke før det er i butikken.

Har du iPad? Du finner utgaven HER.

dere medandroid telefon og brett finner bladet HER.

Under får du en smakebit på hva vi har fylt bladene med denne gangen.

Som abonnent får du ditigalutgaven helt gratis. Tegn abonnement.

 Foto: NISSAN
Foto: NISSAN Vis mer

Nissan Juke R 2.0

Som de enesete fra Skandinavia og som en av det de første i verden, ble vi invitert til Silverstone for å kjenne på Nissans vannvittige Nissan Juke R 2.0. Du ser på en mini-SUV med 600 hester og et karosseri i karbonfiber.

 Foto: MERCEDES
Foto: MERCEDES Vis mer

Den mest spennende fra Mercedes

Mercedes GLC entrer det mest attraktive SUV-mardedet med en linjelekker, luksuriøs skapning med høyteknologisk firehjulsdrift og en prisgunstig hybridløsning. Vi har kjørt den.

 Foto: AUDI
Foto: AUDI Vis mer

Villest i klassen

Med femsylindret 2,5 liter på 367 hester, blir Audi RS3 med knapp margin den raskeste kombien i klassen. Den er klar for 280 km/t og byr på fantastisk firehjulsdrift. Vi har testet den både på autobahn og på bane.

 Foto: JAMIESON POTHECARY
Foto: JAMIESON POTHECARY Vis mer

SUV-kampen

Volvos etterlengtede XC90 har allerede begynt å rulle på veiene. Vi sammenligner den med splitter nye Audi Q7 og BMW X5. Kan svensken hamle opp med de erfarne tyskerne?

 Foto: BMW
Foto: BMW Vis mer

3-serien førti år

Vi har akkurat testet en hårfin facelift av BMW 3-serie. Det som er ennå mer interessant å skrive om, er at BMW 3-serie fyller førti i år. Vi tar deg gjennom modellens mange høydepunkter.

 Foto: JAMIESON POTHECARY
Foto: JAMIESON POTHECARY Vis mer

GATEBIEL dro til Goodwood

Trodde du Goodwood Festival of Speed bare var for gubber med gamle veteranbiler, tar du feil. Trophytrucks, dragracere, driftere og motorsykler med helikoptermotorer er bare noe av hva vi opplevde i år.

 Foto: PER OTTAR WALDERHAUG
Foto: PER OTTAR WALDERHAUG Vis mer

Frogners baneracer

Vidar Frogner er en velkjent profil i GATEBIL-sirkuset. Til årets sesong har han bygget en ny bil til ekstremklassen. Vi har tatt et dypdykk i monsteret.

Alt om GATEBIL-festivalen

GATEBILl er en Norges største bilfestivaler. Vi gir det et ni siders sammendrag.

 Foto: KAJ ALVER
Foto: KAJ ALVER Vis mer

Rallye med VR6

Tor Magne Mæland har gått en helt egen vei da han bygde seg en Volkswagen Golf. Han tok den sjeldne Rallye-versjonen og puttet inn en motor fra Golf R32, som igjen har fått besøk av en stor turbo. 800 hester treffer bakken via et et kraftig modifisert firehjulstrekksystem.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer