Nytt Autofil i salg

Autofil nummer 13 ligger i bladhyllene i dag, og som en ekstra bonus legger vi med Gatebil.

Fra nå av får alle abonnenter av Autofil og Gatebil begge bladene i postkassa. Det blir dobbelt så mye stoff for ennå fler. Her er noe av det du kan lese om denne måneden.

Nytt Autofil i salg


Din neste familiebil blir billigere
Vi tester de nye stasjonsvognene i Golf-klassen, og konkluderer med at de er blitt så store at du kan glemme de som ligger en størrelse over og samtidig spare masse penger. Vi gir deg svaret på hvilke som er best.

Nytt Autofil i salg

Porsche 911: Turbo eller GT3?
Vi har vært på en av de råeste banene i Europa og testet Porsches skarpeste redskap, Turbo S og GT3. Den ene med fokus på racerbanen, den andre på rå kraft. Hvilken passer for deg?

Nytt Autofil i salg


Miata-mannen
Mazda MX-5 ble overøst av komplimenter for kjøreegenskaper da den ble presentert i 1999, men kun opplevd av noe få entusiaster. Vi besøkte Miata-mannen. Han ble frelst og har Norges råeste samling av modellen.

Nytt Autofil i salg

Vi hentet Hyundais nye WRC-våpen
VW dominerer fullstendig i Rally-VM. Det har Hyundai tenkt å gjøre noe med. Autofil hentet bilen til Norge og fikk samtidig et eksklusivt intervju med teamsjefen for Hyundai WRC, Michael Nandan.

 Foto: Knut Arne Marcussen
Foto: Knut Arne Marcussen Vis mer


Vi har testet Skoda Octavia RS
Drømmer du om Golf GTI, men trenger stor stasjonsvogn med plass til hele familien? Vi tester om nye Octavia RS er bra nok for deg.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Retrofil: Ikonet Peugeot 205 GTI
Av og til blir vi vitne til en bil som er så brilliant at den fullstendig snur om på lykken for et selskap. 205 GTI slo ned som en bombe, og ble Peugeot noe plutselig ALLE ville ha. Er den like kul i dag?

Nytt Autofil i salg

Brukt: Maks plass til minipris
Har du maksbeløp på 200 000 og trenger stor plass? Vi viser deg hvilke to biler som er de beste kjøpene akkurat nå.

Nytt Autofil i salg

Voldsom Volvo
Magnus tok hele verden på senga da han viste sitt PV-gråe monsterbygg på messer og treff i året som har gått. I GATEBIL kan du lese hva som gjør Volvoen så spesiell.

Nytt Autofil i salg

V.I.P. på luft
Vi falt pladask for en superblank Lexsus LS460H som lå helt på bakken på Juli-treffet. Sjekk hva som er gjort med hybridbilen.

Nytt Autofil i salg

Septembertreffet
Årets siste GATEBIL-festival bød på godt vær og rekordmange biler på banen. Vi har 7 sider stemningsrapport.

Nytt Autofil i salg


BMW M3 (E36) Beste GATEBIL under 100 000
BMW M3 i andre generasjon er litt glemt, men absolutt potent. Les hvorfor akkurat denne er den perfekte bil for deg, uansett om du skal brukes den på vei eller bane.