Nytt Autofil i salg

Nå ligger Autofil i bladhyllene folkens. Gled deg til 92 sider bilglede. Har du heller lyst å ha det hjem i postkassa? Tegn abonnement her.

Sannheten om TESLA

Vurderer du Tesla som familiebil? Nå har den vært på Norske veier ett år. Veldig mange elsker den, og rimelig mange har lagt den for hat Vi måler pulsen på bilen. Vi har snakket med Tesla-sjefen, Taxi-sjåføren, en kritisk eier, bilbergeren, en lykkelig eier… Og selvfølgelig testet den selv.

Nytt Autofil i salg

Test: BMWs to nye Coupéer

Coupé-markedet er ikke det største i Norge, men noen tar seg råd til å kjøpe de linjelekre bilene. Vi har testet både BMW 2-serie og 4-serie… Hvem likte vi best?

Nytt Autofil i salg

Ny Qashquai

Nissan traff blink med Qashquai. Nå har den fått et fett design også. En bil å satse på for deg og familien?

Nytt Autofil i salg

Elbil i kulda

Kia kommer med elbilen Soul til Norge. Vi testet den i iskalde Arjeplog i Sverige for å sjekke om den tålte skikkelig kaldt vintervær.

Vis mer

Andre tester denne måned:

Elektrisk Hummer, Opel Insignia OPC AWD, Range Rover Sport 5.0 Supersharged og Opel Meriva 1,4.

Nytt Autofil i salg

Åpenhjertig intervju med Walter Röhrl

En gang i tiden ble han regnet for å være verdens beste rallyfører. 66-åringen er fortsatt en svært habil sjåfør med klare meninger.

Nytt Autofil i salg

Stortesten

Toyota RAV4 har kommet i helt ny utgave. Skoda Yeti og Hyundai IX35 har stått foran sminkespeilet. Vi tester dem og prøver å finne ut hvilken av dem som vil sjarmere mest på salgsstatistikken?

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nytt Autofil i salg

Glemte sportscoupéer på billigsalg

I skyggen av Porsche 911, Nissan Skyline, Aston Martin og Ferrari ligger Nissan 300XT TT og Jaguar XK8. Nå får du de under 200 000 kroner.