Nytt Autofil i salg

Ligger i butikkene NÅ.

Nytt Autofil i salg
Publisert
Sist oppdatert

Ny måned, nytt blad. Det skjer mye i bilverdenen om dagen. Det er mange bil-lanseringer og Parismessen står for tur. Alle de ferskeste nyhetene kan du lese om på autofil.no. I bladet kommer vi til å kategorisere messen mer.

Les AUTOFIL og GATEBIL på iPad.

I mens kan du glede deg over dette bladet. Vi tipper mange er nysgjerrige på Volvo XC90 og nye e-Golf. Les under noe av det du får i utgave 13.

Er du ikke abonnent? Få det rett hjem i postkassa.

Nytt Autofil i salg

Alt du ikke visste om Volvo XC90

Vi elsker Volvos største SUV, men XC90 er blitt gammel. Selv om nykommeren kostet en million kroner i 1927 eksemplarer, ble bilene revet vekk på kort tid. Vi har gått nye XC90 i sømmene. Du kan lese om alle nyhetene.

Nytt Autofil i salg

Katta ut av sekken

Jaguar ønsker å jakte i 3-serie-terrenget. XE er våpenet de skal jakte med. Først ute med en treliter bensin på 340 hk og 450 Nm eller en Norgesvennlige tiliter diesel med 163 hk og 380 Nm.

Nytt Autofil i salg

M4 Cab er her

Vi avsluttet sommeren med en skikkelig test av M4 cab. Nå tilbake til rekkesekser, men denne gang foret med to turboer. Sprekere og 173 000 kroner billigere enn forgjengeren.

Nytt Autofil i salg

Jeep Cherokee

Jeep har siktet seg inn på Volvo XC60 og likesinnede som hovedkonkurrenter. Den har en svært omfattende utstyrspakke og spekket med sikkerhet.

Nytt Autofil i salg

Den store elbiltesten

VW Golf og Kia Soul Electric kom på markedet omtrent samtidig. Den ene så normal det er mulig å få den. Den andre med design og løsninger ingen andre har. Hvilken er best, og hvordan klarer de seg mot BMW i3 og Nissan Leaf.

Nytt Autofil i salg

Tesla til Paris

Tesla skryter av rekkevidde på 50 mil. En av våre autofile lesere sjekket hvordan det var å bruke den på ferie til Paris.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer