Nytt Autofil i salg

Nytt Autofil i salg

Mer bilmoro i hyllene akkurat nå.

Publisert
Sist oppdatert

Ny måned, nytt blad. Denne gangen sammenligner vi forskjellige fremdriftstyper mot hverandre. Porsches løsning med boksermotor i hekken tilhører prinsippene som er blitt brukt fra tidenes morgen, og representerr steinalderen.
I den andre enden finner vi den ultraraske Tesla Model S som går på strøm.
Midt i mellom har vi BMW i8 som benytter seg av løsninger fra begge leire. En tresylindret midtmotor og en elmotor.
Les saken og finn ut hvilke fordeler og ulemper vi finner med løsningene.

Gidder du ikke gå i butikken? Les oss på iPad for en brøkdel av prisen. Tilbudet gjelder til 15.februar. Abonnenter har gratistilgang.

Luksus i Los Angeles

Mercedes lanserte nylig sin nye Maybach. Vi sendte journalisten på shopping for ny dress og champis for virkelig å kjenne på luksuslivet.

 Foto: ANDREAS LINDLAHR
Foto: ANDREAS LINDLAHR Vis mer

Ny storselger fra Land Rover?

Lille Freelander har fått en etterfølger. Land Rover Discovery Sport har hentet design fra både lillesøster og storebrødre og representerer det mest folkelige i modellrekken. Vi viser hvorfor den skiller seg fra røkla.

 Foto: KNUT ARNE MARCUSSEN
Foto: KNUT ARNE MARCUSSEN Vis mer

Coupé-killer fra Lexus

Lexus ønsker å gape over mer og mer av markedet og lanserer flere nye biler i flere segmenter. Nå kommer Coupéen RC-F som går rett i strupen på BMW M4 og Mercedes C-klasse Coupé. Vi gir deg dommen.

 Foto: LEXUS
Foto: LEXUS Vis mer

Hvor forskjellige er de?

Volkswagen tilbyr alt fra det kjedeligste kjedelige til dem morsomste av det morsomme i et og samme karosseri. Vi hentet ut den billigste golfen du kan kjøpe, og sammenligner den med en topp utstyrt Golf R. Du vil bli overrasket over resultatet.

 Foto: STEIN INGE STØLEN
Foto: STEIN INGE STØLEN Vis mer

Den ultimate klassikeren

Duesenberg var en av de virkelig eksklusive bilprodusentene på begynnelsen av 1900-tallet, og Model J, kanskje deres mest vellykkede modell designmessig. Prisene er astronomiske. Svein Rust her kjøpt en kopi, og selv disse er ettertraktede biler i dag. Vi ble med på eksklusiv vinterkjøring.

 Foto: ARNSTEIN LANDSEM
Foto: ARNSTEIN LANDSEM Vis mer

Like men veldig ulike

Du vil ha sportsbil i stedet for SUVen du har. Da har du sannsynligvis råd til Porsche Cayman og Alfa Romeo 4C. Etter at du har lest saken, er du ikke i tvil om hvilken bil som vil passe deg best.

<strong> Foto:</strong> RUNE M. NESHEIM
Foto: RUNE M. NESHEIM Vis mer

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer