Nytt Autofil i salg

Mer bilmoro i bladhylla.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ny måned - nytt Autofil. Få med deg Espens knivskarpe leder om uavhengige NAFs kampanje for Elbilen. Og med nye samferdselsstatistikk er det også grunn til å spørre seg om hvor grønn vår elbilsatsning er i praksis.

Vi har et eksklusivt intervju med Mike Brewster og Edd China fra TV-serien "Wheelers Dealers, og endelig har Knut Arne Marcussen fått kjøre Porsche på den legendariske Ascaribanen.

For langt til butikken?
Alle utgaver fra 2014 til dags dato av Gatebil og Autofil ligger og venter på deg som nettbrettutgaver. Du finner dem på nettbrett. til en hyggelig pris.

GATEBIL Spesial kan kjøpes på nettbrett til latterlige 69 kroner.

PS: Abonnenter kan laste ned samtlige utgaver helt gratis.

Bli abonnent: Test 6 nummer av Autofil/GATEBIL + Powerbank til mobilen for 149 spenn.

I løpet av våren legger vi ut ALLE Gatebil Magazine i forbindelse med vårt 10-års jubileum. Følg med!

image: Nytt Autofil i salg

Et knallkjøp

Vår journalist har vært å prøvekjørt Mazda CX-3 og er helt sikker på at denne har potensiale til å bli en suksess, slik CX-5 er blitt. Les hvorfor.

image: Nytt Autofil i salg

Teknologi som kan kutte beina av deg

Dette har vi ventet på ganske lenge! Nå har vi endelig prøvd de nye laserlysene ute i virkeligheten. Først ut med superslyset er BMW og Audi

image: Nytt Autofil i salg

Facelift som synes

BMW 1-Serie har aldri vært særlig pen. Nå har den fått tøffere front, bredere lykter og turbo på alle motoralternativ. Til og med på den litte tresylindrede 1,5-literen i 116.

image: Nytt Autofil i salg

Gode småkjøp til 200.000 kroner

Ser du etter god bil til rundt 200.000 kr, er månedens stortest midt i blinken for deg: VW Polo, Skoda Fabia, Hyundai i20 og Mazda 2 er alle ganske så nye småbiler. Hvilken er best?

image: Nytt Autofil i salg

Asabø v.s. Solberg. Hvem er raskest rundt Vålerbanen

Vi tok rett og slett de to dyreste og drøyeste superbilene vi kunne finne, satte Fredric Aasbø og Henning Solberg bak rattet, stengte Vålerbanen for en dag og stilte verdens beste
og enkleste spørsmål: Hvem er raskest?

Japans første Superbil

Spesielt i GATEBIL-miljøet har Nissan GT-R en høy stjerne. Da er det først og fremst snakk om de siste modellene R32 og nyere. Vi har tatt en titt på noen absolutte godbiter fra tiden før disse.

Følg oss på Facebook:
AUTOFIL
GATEBIL