Nytt Autofil i salg

Nytt Autofil i salg

Fartsfyllt blad i butikken nå!

Publisert
Sist oppdatert

Autofil nummer 10 er i salg og jammen har vi rukket å teste hele 14 biler. I denne utgaven har vi virkelig boltret oss i råe godbiter de færreste av oss kommer til å legge lankene på, hentet Fords nye godbit Mustang i Tyskland, Kjørt Mazdas morsomme og billige inngangsbillett til fart og moro, og sett nærmere på en fransk 50-åring. Her er noe av det du kan lese.

For langt til butikken?
Alle utgaver fra 2014 til dags dato av Gatebil og Autofil ligger og venter på deg som nettbrettutgaver her.

PS: Abonnenter kan laste ned samtlige utgaver helt gratis.

Bli abonnent: Test 6 nummer av Autofil/GATEBIL + Powerbank til mobilen for 149 spenn.

Nytt Autofil i salg

AMG GTS mot røkla

Det har blitt spyttet ut en rekke kule sportsbiler de par siste årene. Lexsus RCF for eksempel, med hele 477 hester fra en V8 motor, den særs lekre Jaguar F-Type som nå er tilgjengelig med firehjulstrekk og den spinnville Mercedes AMG GT S med hele 510 hester rett på bakhjula. Det store spøremålet er om noen av dem kan måle seg mot målestokken i sportsbilverdenen Porsche 911 4S

Nytt Autofil i salg

Nesten tatt for smugling

Vi sendte vår velparfymerte Morten ned til Tyskland for å hente den eneste Ford Mustangen som Ford Norge har tenkt å ta inn i landet som demobil. Les om hans opplevelse av hingsten… og følelsen han fikk da han ble anholdt for smuglingsforsøk på bil til 1,3 millioner kroner da papirene ikke var i orden på bilen.

Mazda MX5 2015
Mazda MX5 2015 Vis mer

Endelig ser den tøff ut også

Mazda MX-5 har alltid bydd på kjøreglede, men har også alltid vært en smule undermotorisert. Den nyeste er selvfølgelig lettere enn forgjengeren, men også noe så uvanlig som mindre enn forgjengeren. Faktisk kortere enn første generasjon også. Sjekk ut hvor bra den egentlig er.

Vis mer

R-einspikka galskap

Etter fem års ventetid er endelig Honda Civic Type-R tilbake. Gjett om det var verd ventetiden.

Nytt Autofil i salg

Husker du denne?

De fleste av oss husker Renault 16 som en sær rar bil, men da den kom for 50 år siden revolusjonerte den kompaktklassen.

Nytt Autofil i salg

Trenger du billig 7-seter?

Trenger du tre rader, er utvalget ofte magert. Vi ser nærmere på Mazda 5 og Opel Zafira

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer