Nytt Autofil i salg NÅ!

Løp og kjøp!

Så mye har bilkostnadene dine økt de siste 20 år

I løpet av de siste 20 år har den samlede prisstigningen i Norge vært på 43 prosent. Vi har tatt et dypdykk i hvor mye det koster å kjøre bil i dag. Du blir overrasket.

Test: Honta Civic Type-R Prototype

Som et av veldig få magasiner i verden, har vi vært i Japan og testet den nye Honda Civic R. Vi lover at de er tilbake med en rabiat rask bil, slik de var før Ikke minst på grunn av minst 280 hk! Men du må vente lenge. Den er trolig ikke i salg før slutten av 2015.
I tillegg fikk vi kjørt en lettvekts CR-Z og et spennende innblikk i hvordan Honda tenker på fremtiden. Nå er det sport som gjelder igjen.

Honda Civic Type-R 2015-modell. Foto:  Fred Magne Skillebæk
Honda Civic Type-R 2015-modell. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer

Test: Helt nye Maserati

Vi har testet det ypperste Italia har å by på av stor plass og temperament fra Ferrari. Klarer den å friste med følelsene på det den måtte ha av mangler i forhold til de tyske konkurrentene Audi A8, BMW 7 serie og Mercedes S-klasse?

Maserati Quattroporte. Foto:  Knut Arne Marcussen
Maserati Quattroporte. Foto: Knut Arne Marcussen Vis mer

Audis lille kule sedan

Audi har utvidet sinn småbilsortiment. Siste skudd på stammen er A3 Sedan. Vi har kjørt den smarte og den raske, nemlig S3 versjonen med toliters turbo på 300 hester og en 1,4 TSI på 140 hester. Er S3 verdt 350 000 kroner mer?

Artikkelen fortsetter under annonsen

Prøvekjørt Audi S3 Sportsedan. Foto:  Audi
Prøvekjørt Audi S3 Sportsedan. Foto: Audi Vis mer

Spennende nytt fra Renault

Renault har virkelig tatt i på designfronten… igjen. Men denne gangen ser det ikke «bare» sært ut. Den er sprelsk i linjene og skal friste med mange kule løsninger. Den viktigste er nok allikevel høy bakkeklaring og enkel adkomst. Blir den mest populær hos de unge eller pensjonistene?

Captur frister med høy bakkeklaring og artige finesser. Foto:  Knut Arne Marcussen
Captur frister med høy bakkeklaring og artige finesser. Foto: Knut Arne Marcussen Vis mer

AMG Spesial

Det er 50 år siden Hans-Werner Aufrecht og Erhard Melcher begynte å trimme Mercedeser for banebruk. Vi feirer begivenheten med en test av AMG SLS og et stort historisk tilbakeblikk på hvordan AMG ble til.

SLS AMG GT3 & AMG 300 SEL  2011 Foto:  AMG
SLS AMG GT3 & AMG 300 SEL 2011 Foto: AMG Vis mer

Månedens ukjente retrofile

Visste du at Ferraris satsning i racing på sekstitallet skapte verdens deiligste Fiat? Fiat Dino er bilen som begynte som en katastrofe, men som er en herlig klassiker i dag.

Fiat Dino ble til på grunn av Homologiseringsregler til Formel 2 i 1967.  Foto:  Stein Inge Stølen
Fiat Dino ble til på grunn av Homologiseringsregler til Formel 2 i 1967. Foto: Stein Inge Stølen Vis mer

TEST: Head up display

Dyre biler tilbyr Head-Up display som viser informasjon opp I frontruta. Nå finnes det to leverandører som tilbyr ettermarkedsløsninger. Vi tester dem for deg.

Vi tester Head-up displays. Foto:  Rune M. Nesheim
Vi tester Head-up displays. Foto: Rune M. Nesheim Vis mer