Nytt Autofil + Gatebil i salg

Dobbeltnummer: Ekstra mye lesestoff i sommerferien.

Løp i butikken og kjøp Autofil NÅ. Denne gangen har vi utvidet medfølgende Gatebil til 76 sider, så nå får du til sammen hele 184 sider bilmoro.

Har du heller lyst å lese oss på iPad? Slik gjør du det.

Denne gangen har vi testet ekstra mange kule biler:

BMW X4

SUV-klassen bare vokser og vokser, og mens vi venter på at flere skal komme med nye modeller, smeller BMW til med sin Coupé-variant X4. Les hva vi mener om den.

 Foto: BMW
Foto: BMW Vis mer

GATEBIL på Vålerbanen

GATEBIL-treffene er blant de aller største bilfestivalene i Norge de tre gangene det arrangeres. Vi har en stor treffrapport i Gatebil fra Vålertreffet.

 Foto: PER OTTAR WALDERHAUG
Foto: PER OTTAR WALDERHAUG Vis mer

Vi har testet nye Subaru WRX STI

Etter at Subaru sluttet å satse i WRC, ble fokuset rettet mot langløp i stedet. Derfor er nye STI langt mer optimalisert for asfalt. Vi har testet den og gir deg dommen.

 Foto: Subaru
Foto: Subaru Vis mer

De andre Porchene

Det er 911 som gjelder for de fleste, og du kan lese om en hardtrimmet en i dette nummeret av Gatebil. Men Porsche har laget andre fantastiske biler også, som kanskje passer bedre lommeboka di bedre. Vi har vært ute og kjørt tre veteraner du har råd til, nemlig 924, 944 og 928. Noe for deg?

 Foto: KAJ ALVER
Foto: KAJ ALVER Vis mer

Den skuddsikre

Den nye trenden i GATEBIL-miljøet er å bruke Toyotas solide 2jz-motor. Treliteren fås uten turbo, eller med både én og to turboer og sitter i flere Toyotamodeller. I denne utgaven av GATEBIL har vi tittet nærmere på en Ford Granada med 597 hester og en BMW 5-serie E60 med 850 hester, selvfølgelig fra hver sin Supra-motor.

Artikkelen fortsetter under annonsen

 Foto: RUNE M. NESHEIM / CAMILLA S. TOFTERÅ
Foto: RUNE M. NESHEIM / CAMILLA S. TOFTERÅ Vis mer

Den perfekte bilferien

Har du en litt sporty bil, er det neppe mye som slår en bilferie i alpene. Du får verdens kuleste veier, mange herlige svingkombinasjoner og ikke minst sinnssyke naturopplevelser fra førersetet. Vi har vært å testet veiene for deg og laget årets artigste ferierute for deg. Pakk bilen.

 Foto: STEIN INGE STØLEN
Foto: STEIN INGE STØLEN Vis mer

Famileracerne

Du har egentlig lyst på en liten rask sportsbil, men havna i uløkka med kone, unge, bikkje og hus. Kanskje disse to gjør samme nytten uten at du får problemer med økonomisjefen?

 Foto: RUNE M. NESHEIM
Foto: RUNE M. NESHEIM Vis mer

Ferrari light

Den ser ut som en illsint Ferrari, men Alfa Romeo 4C er en avansert lekebil, laget for folket. Vi fikk den en regnvåt dag, og slo av ESPen.

 Foto: RUNE M. NESEHEIM
Foto: RUNE M. NESEHEIM Vis mer