Ny bil for feriepengene!

Tiden er her: De fleste kontoer blir spekket med herlige kronasjer fra fjorårets innsats. Hvis du dropper sydenturen kan disse bilene fort bli dine!

Det er ikke til å unngå. Hver eneste gang vi autofile får ekstra penger mellom hendene, begynner tankene å svirre. Før du aner det, har fingrene klikket seg inn på Finn.no og justert søkekriteriene slik at de passer pengesummen du besitter. Mulighetenes dør står åpen, eller kanskje er det Pandoras eske?

Uansett, fristelsen for å bytte ut en sliten bruksbil eller å kanskje gå til anskaffelse av en pen nummer to-bil, er stor. Da hjelper det også at utvalget er bra. Omsetningen er rekordhøy, noe som er godt nytt både for kjøpere og selgere. Bare pass på å sette deg godt inn i den eventuelle bilen du sikler etter. Da kan Autofils bruktbilguide være tingen!

Her har vi plukket ut tre interessante biler fra arkivet vårt som vi anbefaler deg å se nærmere på hvis ferieturen uteblir og kjøpetrangen er stor...

Ford Focus Stasjonsvogn

Ny bil for feriepengene!

Denne lille familiebilen er en skjult perle på bruktmarkedet. Eller, skjult og skjult fru Blom. De flommer jo rett og slett over. Det som er bra, er at prisene derfor presses til det utrolige. For 30 000 kroner får du en velholdt Focus Stv med godt utstyrsnivå. Da har du en fin doning å frakte hele familien med, uten at du trenger å kjede deg i hjel bak rattet! Se hele brukttesten av bilen her...

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sjekk hva du får for den gamle bilen din!

Volkswagen Golf III Cabriolet

Ny bil for feriepengene!

For de som ikke er sugne på stasjonsvogn men heller vil ha noe luftig å farte rundt i på sommerdagene, kan vi anbefale denne Golfen. Her får du en lettkjørt cabriolet til en særdeles billig penge. Som bonus slipper du unna det verste frisørstempelet, siden Golfen faktisk greier å se harmonisk og stilren ut selv uten ståltak. Det var det ikke alle som greide på nittitallet... Om den er en grei bil å leve med, finner du ut i den fullstendige testen her..!

Unngå bruktbilfellene - les våre ti supertips!

Toyota MR2 MKII

Ny bil for feriepengene!

Finnes det en enklere bil å anbefale til feriepenge-pris? Det skal i alle fall godt gjøres. Dette er en soleklar redaksjonsfavoritt både kjøremessig og eiemessig, noe som har gjort at opptil flere har hatt MR2 i stallen på ett eller annet tidspunkt. Midtmotor, bakhjulsdrift, utrolig lekkert og tidløst design og Toyota-kvalitet. Hvis du ikke har noe bedre å bruke feriepengene på, har du rett og slett ingen unnskyldning. Les vår bruktbiltest her og få deg en prøvekjøring ASAP!

Ser du etter flere alternativer? Klikk deg gjennom vårt digre bruktbiltest-arkiv og finn din favoritt!