Nissan Juke-R testet!

Nissans hysteriske kloning mellom Juke og GT-R er noe av det sprøeste vi har prøvd. Nå skal den settes i produksjon! Vi testet den rådyre prototypen på isglatt bane...

Hysteriske Nissan Juke-R skal produseres! Vi testet prototypen... Foto: Nissan
Hysteriske Nissan Juke-R skal produseres! Vi testet prototypen... Foto: Nissan Vis mer

485 hestekrefter og firehjulstrekk. I en bil vi tidligere ville kalle alt annet enn hysterisk. For et bisart konsept! Her har de tatt en streit mellomklassebil og forvandlet den til et fyrverkeri.
Dette er bilverdens Clark Kent som har svingt innom telefonkiosken. Nå står den der med kappe (les: diger hekkspoiler) og superkrefter. Det er som å jazze opp fiskepinner med Jägermeister og taco med tequila! 3,8-liters V6-turbomotor på 485 hester sørger for at den nesten tar av på 3,7 sekunder til 100 km/t. I tillegg har Juke’n selvsagt den avanserte drivlinjen fra superbilen Nissan GT-R. Prislappen på produksjonsbilene kommer til å havne på rundt 4 millioner kroner - før avgifter... Hvor mye denne sjeldne prototypen har kostet å bygge, tør vi ikke engang å gjette på. Sannsynligvis det tidobbelte... Og nå skal Autofils utsendte altså prøve den på bane, i slapsevær med null grader... Dette kan bli dyrt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer