Neste generasjon Golf avslørt!

Våre spionfotografer har knipset bilder av det som utvilsomt må være 7. generasjon Golf...

Sjuende generasjon Volkswagen Golf vil bli noe større enn forgjengeren og ha skarpere linjer i designet. Foto: Lehmann Photo Syndication
Sjuende generasjon Volkswagen Golf vil bli noe større enn forgjengeren og ha skarpere linjer i designet. Foto: Lehmann Photo Syndication Vis mer

Hvis Volkswagen skal nå målet om å klå Toyota og bli verdens største bilmerke, er de helt avhengig av at neste Golf blir en suksess. Ut ifra bildene vi har sett, har de i alle fall ikke tenkt å tukle mye med suksess-oppskriften, i alle fall ikke designmessig. Sjuende generasjon Golf blir hakket lengre, hakket bredere og vil ha et litt mer aggressivt utseende. Motoralternativene vil bli mange, alt fra små bensin- og dieselturboer til GTI og Golf R som sannsynligvis vil få toliters turbomotorer. I tillegg vil vi se både plug-in hybridvarianter og en fullelektrisk versjon.

Den største nyheten for oss her i Norge, er at firehjulstrekk nå vil bli tilgjengelig for en hel rekke motoriseringer, ikke bare de største. De har også valgt å beholde DSG-kassen, heldigvis..!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer