Hvem vinner Powerdrift i dag?

I dag avgjøres hvem som er Norges beste drifter. Følg spenningen live på Autofil.no.

Årets siste runde i Powerdrift foregår i dag på Gardermoen Racewayl Før årets sesongstart ble det annonsert at de tre beste totalt, vinner hver hver sin billett til den amerikanske drifteserien Formula Drift. Der kjører allerede nordmennene Fredrik Aasbø og Kenneth Moen. Det ser ut til at Robin Alsaker, Tor-Anders Ringnes og fjorårsvinner Ola Jæger kan begynne å pakke kofferten. Det er nemlig de som ser ut til å havne på pallen totalt i årets Powerdrift.

Robin favoritt
Robin Alsaker har vært med flere år, men det er først i år med ny bil, en Toyota Supra med kompressormatet V8, at det har løsnet skikkelig for drifteren. Før årets siste runde leder han med 30 poeng foran Tor-Anders Ringnes, som også har vist seg som en stabilt god sjåfør i år.
- Ingenting er avgjort ennå, men jeg skal rote det til skikkelig og alt skal klaffe for Ringnes om dette ikke skal gå veien, forteller Robin i går før trening.

Slik får du sett livestream
Federal Powerdrift Series har hatt mange løp over hele Norge og de er dekket av Livestreamen som blir levert på www.livestream.com av Racing Media som er Espen Berge Olsen i samarbeid med Norsk Drifting Førerforening og Powerdrift.
Du får tilgang til sendingene ved å logge deg inn her og linke Facebook-kontoen din til Livestream.com. Der får du også tilgang til Formula Drift fra USA der Fredric Aasbø og Kenneth Moen Konkurrer.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette skjer
0900 – 1110 Trening
1130 – 1230 Kvalifisering Junior og SemiPRO
1230 – 1400 Kvalifisering PRO
1400 – 1500 Trening
1530 – 1600 Finaler Junior med påfølgende premieutdeling
1600 – 1730 Finale SemiPRO med påfølgende premieutdeling
1730 – 1900 Finale PRO med påfølgende premieutdeling