Hjulekos

Nytt Autofil + kalender i salg

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da har vi laget et nytt blad til deg, akkurat i tide til julestria. Gjem deg bort og kos deg med Autofil. Siden du har vært ekstra snill i år, sender vi like godt med en kalender for 2015 også.
God jul og godt nytt år.

Lei av å ta den lange veien til butikken, bare for å oppleve at bladet er utsolgt? Tegn abonnement her og spar penger i samme slengen.

PS: Alle abonnenter kan lese bladet på iPad før det når postkassene.
Slik gjør du det.

Her er noe av hva du kan lese denne gang:

Hvem er denne karen?

Ingen med bil har vært videre fornøyd med vegbygging, regler og byråkrati. Den sittende samferdselsminister mener han har bilinteresse og til og med litt greie på bil. Vi tok en prat med han for å se om vi har noe å glede oss til fremover.

 Foto: DAGBLADET
Foto: DAGBLADET Vis mer

To små raketter

Ausi S1 og Mini Cooper S er noe av det minste, men samtidig noe av det sprekeste du får kjøpt akkurat nå. Begge har navn med motorsportsarv, så vi tok dem like godt med på en rallycrossbane og sjekket hvem vi ville hatt selv.

 Foto: KNUT ARNE MARCUSSEN
Foto: KNUT ARNE MARCUSSEN Vis mer

Stor DAB-test

Mye taler for at FM-båndet slukkes i 2017. Først i år ble DAB+ standard i de aller fleste biler. Alle vi andre må montere en DAB+ radio i bilene våre. Det finnes flere varianter i salg. Vi har testet åtte av dem.

 Foto: MARTE NESHEIM
Foto: MARTE NESHEIM Vis mer

Gjørmebryting

Skoda har nettopp lansert sin Octavia Scout i ny versjon. En villmarkskledd versjon av folkefavoritten. Vi tester den mot Norges mest solgte SUV. Hvilken er egentlig best til villmark og fest?

 Foto: KNUT ARNE MARCUSSEN
Foto: KNUT ARNE MARCUSSEN Vis mer

Micropainting

Både privatpersoner og leasingselskaper har fått øynene opp for Micropainting, altså punktlakkering og retting. I stedet for å lakkere en hel støtfanger eller dør, kan man i stedet bare ta området som er skadet. Er det noe penger å spare?

 Foto: STEIN INGE STØLEN
Foto: STEIN INGE STØLEN Vis mer

BMW X6

Bilen som oser Co2 og arroganse har kommet i ny versjon. Vi er ute å tester to tonn med kjøreegenskaper både på vei og i terrenget.

 Foto: BMW
Foto: BMW Vis mer

Alfa Romeo Giulietta

Den har fått en facelift og nye motorer. Er den aktuell for den store massen eller er det et alternativ for de mer spesielt interesserte av oss.

 Foto: RUNE M. NESHEIM
Foto: RUNE M. NESHEIM Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!