GATEBIL feirer 20 år

I god tradisjon avsluttes Gatebil-sesongen på Rudskogen Motorsenter i Rakkestad 6-8 september. Arrangørene lover ekstra markeringer for å feire at de har laget fartsfylte festivaler i 20 år.

20-års jubileum!
Det aller første Gatebil-treffet var på Rudskogen høsten 1993. En kompisgjeng fra Kongsberg leide banen for å grisekjøre med sine egne gatebiler. De inviterte også venners venner og andre som hadde lyst til å rase fra seg andre steder en på veien, og til sammen deltok om lag 50 biler. Banen var omtrent 1,5 kilometer kortere, og det lille depotet hadde bare en liten flekk med asfalt. Kafeteria-bygget var bare grunnmur, og der hvor det i dag er gokartbanen var det speedway bane. Mye har skjedd med både Gatebil og Rudskogen siden den gangen, og sammen med alle deltakere og publikum skal Gatebil og Rudskogen feire 20-års jubileum 3 dager til ende!
Program for Monster Aftertrack

Bursdagsfest på Monster Energy Aftertrack
I Gatebil og Monster Energy sitt store Aftertrack-telt blir det heftig bursdagsfeiring. Hva som skal skje røper arrangørene senere, men gled deg til alt som hører med på et ekte «Gatebil Monster Energy Aftertrack» party, pluss mye mye mer!
Les ALT om septerbertreffet her
DU kan bli gokartmester på gatebil