<b>Finslepet</b> Mustangen i fronten er blitt finslepet med årene. Foto: Ford
Finslepet Mustangen i fronten er blitt finslepet med årene. Foto: FordVis mer

Ford Mustang til Europa

Etter 50 år på det amerikanske markedet kommer endelig legendariske Ford Mustang for salg i Europa.

5. desember er den historiske datoen når Ford vil avduke den nye Ford Mustang, og for første gang lanseres den klar for Europa-salg. Sjettegenerasjonen av klassikeren fyller 50 år neste år. Ford lover at den nye bilen får mer raffinerte løsninger, motorutvalg av verdensklasse, ny design og innovative nye teknologier.

Ford Mustang i 320 km/t

Møt nye Mustang -68 McQueen

The Boss is back

Du kan selv følge arrangementet direkte på www.gofurtherlive.com.

I anledning begivenheten har Ford gått sammen med Facebook og Instagram for å dokumentere hva Mustang har betydd for millioner av bilentusiaster gjennom årenes løp.

Har du en glitrende Mustang-historie kan du dele den og se på andres #MustangInspires Instagram, Facebook og andre sosiale medier om hvordan Mustang har inspirert dem. Taggede fotos og videoer vil kunne sees på http://www.mustanginspires.com/.

Innsendte fotos vil gi inspirasjon til 15 av Instagrams videoskapere rundt om i verden for å utvikle en nettbasert kortfilmserie, og Ford vil dele én original #MustangInspires-video hver dag i nedtellingsperioden. Dette kulminerer med global avdukning av nye Mustang 5. desember.

Her er den første videoen i serien:

Ford vil ha stort fokus på lanseringsaktivitetene for Mustang 5. desember i Europa, Asia, Australia og USA ved å dele fotos, videoer, og historier gjennom hele dagen. Entusiastene kan følge det hele på:
http://ford.to/FordMustang50
https://www.facebook.com/fordmustang
https://www.facebook.com/ford
http://instagram.com/ford
https://www.facebook.com/fordmustang
https://plus.google.com/+ford/posts

Artikkelen fortsetter under annonsen