Dobbeltnummer i salg NÅ

Autofil og GATEBIL. 176 sider med bilglede.

Stort dobbeltnummer ligger nå i bladhyllene.

Abonnentene har allerede fått det i posten og har iPad-utgaven tilgjengelig allerede.
Har du lyst på de samme fordelene? Meld deg inn her.

Dette er noe av hva du kan lese denne utgaven.

Vi har endelig fått kjøre BMWi8

Dobbeltnummer i salg NÅ


Dette er lekebilen som både er tøff, rask og miljøvennlig. Med en turbomatet tresylindret motor bak det ene baksetet og en elmotor i front har du en firehjulsdrevet rakett med totalt 362 hester. Men er det en sportsbil?

GATEBIL-festivalen

Dobbeltnummer i salg NÅ


Gatebil arrangerer treff fem ganger i året, tre i Norge. Julitreffet er det desidert største og trekker alltid mellom 40 og 50 000 publikummere, der 7 000 av dem camper gjennom hele helgen. Få med deg vår store stemningsrapporten.

Superbilslaget

Dobbeltnummer i salg NÅ


Vi har testet kanskje de tre mest ubrukelige biler for norske forhold. Hold deg fast: Her kommer testen av McLaren 650S Spider, Lamborghini Huracan og Porsche 911 Turbo S. Gjett hvem som stakk av med seieren.

Slutt på gubbestempelet

 Foto: Mercedes
Foto: Mercedes Vis mer


Er Mercedes C-klasse blitt så stor og bra at den danker ut E-klasse? Vi har testet den nye stasjonsvogna og vi liker godt det vi prøver.

AMG kan gå å gjemme seg

Dobbeltnummer i salg NÅ


Når toppmodellene til Mercedes blir for tamme, må man bygge bilen selv. Sjekk hvordan en nesten splitter ny E-klasse ble en giftig driftebil.

Cadillac Ranch

Noen har mer å styre med enn andre langs veien. Vi har besøkt en entusiast med en imponerende samling Cadillacs og som kjører med sin seks meter lange Eldorado fra 1967 så ofte han kan.

Tøff i trynet

Dobbeltnummer i salg NÅ


Lexus lanserer for første gang en SUV i segmentet folk flest vil ha. Er dette noe for trauste nordmenn?

V.I.P. Carina

Dobbeltnummer i salg NÅ


Eldre japanske biler er blitt hot vare i veteranbilmiljøet. GATEBIL-entusiastene har også fattet interessen, men gjerne ispedd JDM-trenden. På denne

Nå har du råd til posterbilene

Dobbeltnummer i salg NÅ


Få biler er sjeldnere å se enn linjalkameratene Lotus Esprit og Ferrari Testarossa. Endelig har vi fått legge vantene på eksemplarene og gir deg innblikk i hvordan det er å kjøre gårsdagens superhelter.

Hipp hipp!

Dobbeltnummer i salg NÅ


Hurra. Dodge fyller 100 år i år. Lorden guider deg trygt igjennom merkets historie og autofile høydepunkter. De er det neon av.

Maken Porsche har du aldri sett

Dobbeltnummer i salg NÅ


Porsche 918 er uoppnåelig for de aller fleste av oss, men noen gjør noe med drømmen. Robin har bygget sin egen variant og vi tipper Porsche selv ville få hakeslipp om de hadde sett resultatet.