Hvis proffene bruker det, må det jo være godt nok for amatørene også. Brett opp ermene og sett i gang! Foto: Stein Inge Stølen
Hvis proffene bruker det, må det jo være godt nok for amatørene også. Brett opp ermene og sett i gang! Foto: Stein Inge StølenVis mer

Dette bruker ekspertene

Hvis du føler deg trygg på bilpleie og ønsker å gjøre det selv, kan det lønne seg å gjøre som proffene og kikke på disse produktene...

Vi innrømmer det: ingen av oss på kontoret er i nærheten av å kunne kalle oss bilpleie-eksperter. Vi bruker minst mulig tid på pleie, og mest mulig tid bak rattet. Men alle av oss skjønner verdien av en blank og fin bil. Helhetsinntrykket har alt å si, uansett hvor pirkete og detaljfiksert en er. Derfor tok vi en prat med flere profesjonelle bilpleiesentre rundt omkring i landet, for å finne ut hvilke produkter de bruker. De fleste er tilgjengelig i butikker både på gata og på nettet. Her er noen av ekspertenes favoritter!

Usikker? La proffene gjøre jobben - det er billigere enn du tror!

 • 1. Meguiars M-105 Ultra Cut Compound

  Hvis du vil ha best mulig resultat av poleringen, kan det lønne seg å ta en lakkrens i forkant. Da er denne kjekk å ha. Silikonfri og påståelig "utviklet under nanoteknologi" bør den dekke de flestes behov.

  Dette bruker ekspertene

  Pris: Kr 775, 00
  www.norskprol.no

 • 2. Autoglym Super Resin Polish

  Her går det nesten ikke an å gå feil. Autoglyms poleringsmiddel har vunnet mange tester og skryter over å være leverandør til det engelske hoffet. Da er det godt nok for oss!

  Dette bruker ekspertene

  Pris: Kr 169,00
  butikk.naf.no

 • 3. Glare Sahara Wash & Polish

  Dette to-i-ett-produktet er perfekt for de av oss som liker å gjøre det så enkelt som mulig. Spray på en klut og påfør lakken, vask av og tørk. Enkelt og greit!

  Artikkelen fortsetter under annonsen

  Dette bruker ekspertene

  Pris: Kr 319,00
  bilpleiespesialisten.no

 • 4. Turtle Wax Wet'n'Black

  Et rimelig alternativ til proffenes dundermikstur for å sikre sorte, blanke dekksider. Spray på og fordel med svamp eller lignende. Du vil ikke tro hvor mye sorte dekksider har å si for helhetsinntrykket!

  Dette bruker ekspertene

  Pris: 119,00
  www.torshovbil.no

 • 5. Chemical Guys Orange Degreaser

  Dette vannbaserte avfettingsmiddelet er et av de bedre på markedet. Kan brukes til avfetting og rens av lakk, felger, motor, hjulbuer... fantasien setter grenser!

  Dette bruker ekspertene

  Pris: 435,00 (for en hel dunk)
  www.scandicshine.no