- I 80 km/t sitter du og rister og bare venter på at hele greia skal gå i lufta, forteller eier og sjåfør Colin Furze. Foto: All Over Press
- I 80 km/t sitter du og rister og bare venter på at hele greia skal gå i lufta, forteller eier og sjåfør Colin Furze. Foto: All Over PressVis mer

Colin Furze bygde jet-sykkel

Hva gjør du etter å ha laget en gassdrevet barnevogn, en rullator som går i 115 km/t og verdens raskeste toalett? Jo, du begynner å leke med jetmotorer!

Britiske Colin Furze er kjent for å lage psyyyke farkoster som går fort. Han har bygd en rullator som gjør 115 km/t, han har kjørt i 85 km/t med en gassdrevet barnevogn - og han er faktisk innehaver av det raskeste toalettet i verden. Da snakker vi om en fyr som tar alt på ramme alvor.

Måtte strekke sykkelen
Nå er han klar med Norah – en jet-motorisert tråsykkel som skyter flammer ut av eksosrøret! Varmen fra jetmotoren er faktisk så kraftig at han måtte forlenge hele sykkelen for å holde rytteren på trygg avstand.

 Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer

- Vi strakk hele sykkelen med en meter. Og ja, den er så sint som det ser ut, sier Colin.
- I hastigheter opp til 55 km/t går den greit, opp til 70 km/t begynner den å gå akkurat dit den vil og i 80 km/t sitter du og rister og bare venter på at hele greia skal gå i lufta.
Styrkeprøven blir aldri den samme.

 Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer