Bruker millionbil til keepertrening

Ikke bulk bilen…

Det ser ut som fotballtreneren fra Bahrain har funnet den perfekte måten å motivere spillerne sine til å trene bedre. Treneren beordrer nemlig keeperen til å rulle fram sin dyre Range Rover. Så får keeperen klar beskjed: Bilen er målet han må forsvare.
Medspillerne legger opp ballene og måker på i raskt takt, mens keeperen kaster seg som katt i alle retninger i desperate forsøk på å forsvare bilen sin.
Som videoen viser, gjør han en meget god jobb og bare én ball glipper for den gode keeperen. En liten vekker for de som ikke møter til trening med konsentrasjonen inntakt, i hvert fall på Bahrain.

Kanskje dette er måten å gjøre det på i Europa også, hvor fotballspillerne er kjent for sine praktfulle bilparker og til tider litt mindre beundringsverdige holdninger. Det er hvert fall liten tvil om at man gir det lille ekstra når det handler om å forsvare kjæledeggen sin!

Laget som filmes er Bahrains landslag i 2010, og videoen var laget som en reklamefilm for å promotere landslaget før World Cup-kvalifiseringen mot Australia.