Biltreff og svenskehandel på ett og samme sted

Maser kona og ungene om å dra til Sverige for å kjøpe kjøtt og snop? Trenger du ekstra motivasjon? Da kan vi glede deg: Lørdag 15. juni avholdes et stort bilshow midt på Charlottenbergs shoppingsenter!

Alt fra originalbiler til tungt modifiserte customvogner er å se på utstillingsområdet ved Charlottenberg Shoppingcenter lørdag 15. juni. Foto: Edatraffen.se
Alt fra originalbiler til tungt modifiserte customvogner er å se på utstillingsområdet ved Charlottenberg Shoppingcenter lørdag 15. juni. Foto: Edatraffen.seVis mer

En perfekt helgeutflukt for familien må tilby noe for enhver. Det er en kjensgjerning at shoppingturer ikke alltid er mennenes favoritt. Så selv om det er store penger å spare ved å ta turen over grensa, blir det for mange et nødvendig onde.

Men det er lys i tunnelen. For hva skal til for at både kone, mann og barn skal få maks utbytte av turen over grensa? Svaret er "Edaträffen ActionMeet". Hvert år blir dette bilshowet arrangert ved Charlottenberg Shoppingcenter, med stor bilutstilling, stuntoppvisning, live musikk og bilmarked. Hvis kona enda ikke er overbevist, kan du slenge dette på toppen: Publikum har gratis inngang!

 Foto: Edatraffen.se
Foto: Edatraffen.se Vis mer

Les mer om Edaträffen her!