Bil-action uten sidestykke

Hvis du vil se biler i alle former og farger som blir kjørt på grensen (og til tider over), må du rydde timeplanen i helga: Ta turen til Gatebil på Rudskogen!

Drifting sto som vanlig på Gatebil-agendaen. Nivået blir bare høyere og høyere, dette er rattkunst i toppklasse. Foto: Stein Inge Stølen
Drifting sto som vanlig på Gatebil-agendaen. Nivået blir bare høyere og høyere, dette er rattkunst i toppklasse. Foto: Stein Inge Stølen Vis mer

- Full gass, sol, bra mennesker og ingen grenser!
Fredric Aasbø er overbevist om at Rudskogen er stedet å være denne helga hvis du er motorinteressert. Han har tatt fri fra innspillingen av bilfilmen "Børning" som foregår i disse dager for å nyte noen velfortjente timer bak rattet på sin hysteriske Toyota 86-X.

Vi fikk sitte på med Fredrics grombil - se video her!

Mye action og heftige biler
Han er ikke alene om å kose seg på banen i godværet. Her er det fri kjøring for alle som vil - og tør. Etter å ha tilbrakt en dag på banen, kan vi ikke si annet enn dette: Kom deg ned dit hvis du har anledning. Det er sjelden å få oppleve så mye heftig rundt en bane som Rudskogen på en og samme dag. Og det skorter ikke på action, heller..!

Se vår ferske videoreportasje fra Gatebil, så skjønner du hva vi mener:

Under frikjøringen er det mye forskjellig å se ute på banen. Foto: Stein Inge Stølen
Under frikjøringen er det mye forskjellig å se ute på banen. Foto: Stein Inge Stølen Vis mer

Foto: Stein Inge Stølen
Foto: Stein Inge Stølen Vis mer

Foto: Stein Inge Stølen
Foto: Stein Inge Stølen Vis mer

Foto: Stein Inge Stølen
Foto: Stein Inge Stølen Vis mer

Foto: Stein Inge Stølen
Foto: Stein Inge Stølen Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer