Autofil på TV igjen!

Fest setebeltet – til våren blir det full gass. Da kommer Autofil på TV-skjermen igjen!

BIL-GLEDE: Til å lede Autofil på TV har MAX hentet inn Ski-gutten Fredric Aasbø (t.h.), som er i verdenstoppen innen drifting, en av klodens raskest voksende bilsporter. Sammen med Stein Inge Stølen og de andre Autofil-journalistene lover han blårøyk og svidd gummi på skjermen til våren. Foto: SBS Discovery
BIL-GLEDE: Til å lede Autofil på TV har MAX hentet inn Ski-gutten Fredric Aasbø (t.h.), som er i verdenstoppen innen drifting, en av klodens raskest voksende bilsporter. Sammen med Stein Inge Stølen og de andre Autofil-journalistene lover han blårøyk og svidd gummi på skjermen til våren. Foto: SBS Discovery Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Våren 2014 slippes 10 duggferske episoder på mannekanalen MAX med drifting-esset Fredric Aasbø i spissen. Sammen med Autofil-journalistene Stein Inge Stølen, Lord Arnstein Landsem og sjefredaktør Espen Stensrud skal han ta bil-Norge med storm! Og gjengen lover at Autofil blir råere, raskere, bredere og fylt med mer lidenskap enn noe annet bilprogram i norsk TV-sammenheng.

Gjør det andre ikke tør.

For å sikre topp bilunderholdning, reiser Autofil verden rundt og Norge på kryss og tvers for å spore opp de råeste kjøreopplevelsene, de villeste bilene og de beste historiene.
- Bilentusiasme er et enormt univers, og andre bilprogrammer skraper bare så vidt i overflaten, sier programleder Fredric Aasbø, som har skapt seg et stort navn i USA med å ligge i brede sladder og røyklegge store stadionanlegg med sin råtøffe driftingbil.
- Vi er halvveis i innspillingen, og allerede har vi gjort ting som aldri har vært prøvd på norsk TV. Vi har snakket med entusiaster over hele verden og testet biler som alle drømmer om å få se i levende live.
Autofil skal dekke hele spekteret: Fra drømmebiler i Italia, muskelbiler i ørkenen i USA, racing og motorisert ekstremsport til veteranbiler og forbrukerrettet bruktbilstoff.
Alt med en underholdende vri som garantert kommer til å skille Autofil fra andre bilprogrammer.

LOVER TV-MORO: Autofil-redaktør Espen Stensrud.  Foto: Jamieson Pothecary/Autofil
LOVER TV-MORO: Autofil-redaktør Espen Stensrud. Foto: Jamieson Pothecary/Autofil Vis mer

Finnes en autofil side i oss alle.

- Alle har et forhold til bil, på godt eller vondt. Noen mener de bare er fremkomstmidler, mens andre er totalt hekta på alt med fire hjul, sier journalist Stein Inge Stølen.
- Det som er unikt med Autofil, er at vi fokuserer på entusiasmen bak bilgleden, ikke bare kjøretøyene i seg selv. Vi vil nå inn til de autofile røttene hos det norske folk.
Autofils sjefredaktør, Espen Stensrud, lover mye fart og galskap i den nye TV-serien som produseres av anerkjente Tellus Works.
- Men bilglede handler ikke bare om høye hastigheter. Vi har det like moro bak rattet på undermotoriserte, gamle veteranbiler og bruktbiler av forskjellige slag, sier Stensrud.
Lar Ola Nordmann teste selv.
For å dyrke denne allsidigheten, introduserer Autofil blant annet et fast innslag som kalles

«Finn meg en bil».

Dette går ut på at Autofil-gjengen skal finne en bil til privatpersoner som har konkrete ønsker og budsjett.
Så fort behovet er kartlagt, drar Autofil ut og sporer opp tre biler på bruktmarkedet som kan passe ut i fra kriteriene. Etter å ha funnet tre autofile alternativer, presenteres disse for personen. Han eller hun får da teste samtlige biler før det skal velges én favoritt.
- Det skal ikke stikkes under en stol at det blir litt kniving oss imellom om å finne det beste alternativet. Vi får virkelig satt kunnskapene våre på prøve, forteller Stølen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer