Autofil nummer 13 i butikken!

Autofil nummer 13 i butikken!

Nå blir nye biler billige!

Publisert
Sist oppdatert

Nå kommer de ladbare bilene for alvor inn i bilbutikkene. De er spreke, luksuriøse og kraftig subsidiert fra staten. Vi gir deg komplett oversikt og tips om hvilke du bør kjøpe. Dette og mye mer, kan du lese om i denne utgaven.

Bli abonnent. Få billige blader rett i postkassa

Klikk HER vis du heller vil lese det på nettbrett. Abonnenter får hele Autofil- og GATEBIL-samlingen på brett gratis.

 Foto: JAMEISON POTHECARY
Foto: JAMEISON POTHECARY Vis mer

Frem med kabelen

I følge våre egne undersøkelser ønsker 44 prosent av oss e ladbar hybrid som sin neste. Foreløpig er utvalget begrenset, men vi gir deg full sammenligning og oversikt over bilene som kommer, fordelene, ulempene og hvorfor de blir så sabla billige.

 Foto: JAMEISON POTHECARY
Foto: JAMEISON POTHECARY Vis mer

Volvo og Audi på tå

Volvo V60 CC går rett i strupen på Audi A4 Allroad. Vi tar på oss støver og tar de med i skauen for å kåre en vinner.

 Foto: KAJ RATH ALVER
Foto: KAJ RATH ALVER Vis mer

Fartsorgie

Vår frilanser Kaj, oppfylte guttedrømmen sin. Han samlet alle posterdrømmene sine på ei flystripe og testet dem head to head. For å være litt slem, lot han de testes mot en helt ny og svært effektiv Audi TT med en beskjeden toliter på 230 hester. Flaut for noen av dem.

                Foto: KNUT MOBERG
Foto: KNUT MOBERG Vis mer

Luksus-kampen

Aldri i historien har noen luksusbil solgt bedre enn Mercedes S-klasse. Det har gjort BMW drit sure. Nå har de tatt ladegrep og lanserer sin nye 7-serie med ennå flere gadgets. Spørsmålet er om det holder.

                Foto: ESPEN STENSRUD
Foto: ESPEN STENSRUD Vis mer

Er den ny?

Vi har vært på lansering av splitter nye Jaguar XF. Større, lettere, magrere, sprekere og mer avansert. Har du hørt den før? Spørsmålet er, hva tilfører den, som de andre ikke har.

 Foto: JAMEISON POTHECARY
Foto: JAMEISON POTHECARY Vis mer

Bølleduellen

Toyota GT86 har hengt med oss en stund. Audi TT derimot er helt ny. Det eneste de har til felles er et kult og upraktisk todørs coupé-karosseri og firesylindret toliter. Alt annet er faktisk forskjellig. Hvilken filosofi funker best?

 Foto: KNUT MOBERG
Foto: KNUT MOBERG Vis mer

Tung jævel

Hva får man om man krysser en grizzlybjørn med en gepard og setter på hjul. Svaret er nokså åpenbart bak rattet i BMW X5 M! Vi har listet oss rundt på Norske veier og prøvd å beholde førerkortet.

 Foto: JAMEISON POTHECARY
Foto: JAMEISON POTHECARY Vis mer

Drømmehelg

Goodwood festival of speed er guttedrømmen som bør oppleves en gang i livet. I år sendte vi layouter-James over for å oppleve den fantastiske motorfesten, og han har fortsatt ikke landet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer