Annonsørinnhold

NATURLIG PLEIE: Med de nye produktene fra NUXE slipper du å låne kjærestens krem – og få kviser! Foto: Scanpix
NATURLIG PLEIE: Med de nye produktene fra NUXE slipper du å låne kjærestens krem – og få kviser! Foto: Scanpix Vis mer

Unngå barberingsfella

For mange menn er den daglige barberingen lik en skvett kaldt vann og en rå høvel, med påfølgende rød og irritert hud. Men det trenger ikke være sånn! En ny og naturlig hudpleieserie for den bevisste mannen fikser problemet.

Du kjenner deg kanskje igjen i situasjonen: Det er tidlig morgen, skjeggstubbene skraper mot håndflaten. Du tar tak i høvelen og dypper den i kaldt vann – og barberer deg på fem minutter. Resten av dagen går du og gnir deg i ansiktet fordi huden er tørr og irritert. Og innerst inne har du kanskje lyst til å ha det annerledes?

- De fleste menn er nok ikke helt bevisst sine egne barberingsrutiner, noe som igjen kan resultere i irritert hud, inngrodde hår og nupper - uansett om det er vinter eller sommer, sier hudpleier Hilde Evine Prestegård fra NUXE.

<strong>AFTER-SHAVE BALM:</strong> NUXE-serien for menn består av alle de hudpleieproduktene du trenger. Hver dag.
AFTER-SHAVE BALM: NUXE-serien for menn består av alle de hudpleieproduktene du trenger. Hver dag. Vis mer

- Det vi også ser er at mange menn bruker unødvendig mye kraft. Og at de barberer seg mot hårene i stedet for i hårets vekstretning.

Resultatet? En irritert, sår og rød hud. Derfor har NUXE utviklet en helt egen serie spesielt designet for menn. Med naturlige ingredienser som kombinerer fordelene fra tre ekstrakter og som trekker lett inn i huden. Til glede for deg selv - og andre. NUXE Men passer til alle hudtyper, også for dem med sensitiv hud. Du finner NUXE-produktene eksklusivt hos Apotek1.

- Både fuktighetskremen og aftershave-balmen roer ned huden og tilfører fuktighet, sier Prestegård.

En krem er ikke bare en krem

<strong>SHAVING GEL:</strong> NUXE-serien for menn består av alle de hudpleieproduktene du trenger. Hver dag.
SHAVING GEL: NUXE-serien for menn består av alle de hudpleieproduktene du trenger. Hver dag. Vis mer

- Det er en kjensgjerning at mange menn bruker det kvinnene setter fram for dem, sier Hilde Evine Prestegård. Uansett om det gjelder hudkremen til kona som står på en hylle på badet eller om det er solkremen til kjæresten. Men det er ikke alltid en god idé å bare gripe etter det nærmeste. Det er nemlig en forskjell på menns og kvinners ansiktshud.

- Helt generelt har menn en grovere og tykkere hud i ansiktet, med flere talgkjertler enn kvinner. Det gjør at det er lettere å få en fet hud om man bruker en krem som ikke helt er tilpasset en manns hudtype. Å bruke det som er tilgjengelig på badet og som tilhører kjæresten eller kona, er ikke en spesielt god idé. Da kan man rett og slett oppleve å få fet og blank hud som igjen kan gi kviser, sier Prestegård.

- Det er viktig at de produktene man bruker er tilpasset den huden man har. En annen ting er at herreprodukter gjerne dufter annerledes enn kvinneprodukter. NUXE Men har en maskulin duft av tre og krydder.

- Så da slipper man å gå rundt og lukte blomster?

<strong>ANSIKTSKREM:</strong> NUXE-serien for menn består av alle de hudpleieproduktene du trenger. Hver dag.
ANSIKTSKREM: NUXE-serien for menn består av alle de hudpleieproduktene du trenger. Hver dag. Vis mer

- Ja. Med menns grovere hud er det ofte viktigere at hudpleieproduktene nærmest er rene fuktighetsprodukter. De skal ikke være så fete som produktene til kvinner. Det er viktig å avslutte barberingen med en god etterbarberingsbalm. Den roer ned, mykgjør og fukter huden. Slik får huden den fukten som trengs. Mange menn bruker jo bare høvel med kaldt vann, og da blir huden gjerne rød og irritert resten av dagen. Spesielt om de påfører en aftershave som inneholder alkohol etter barberingen!

Hudpleieren ser at trenden er i ferd med å snu. Det er flere og flere menn som har fått øynene opp for viktigheten av å ta vare på huden sin.

- Vi ser at flere menn er opptatt av hvordan de tar seg ut enn tidligere, ja. Med begrepet metromannen har det med tiden kommet et større fokus på at menn ønsker å pleie huden sin med produkter som er laget for akkurat dem.

<strong>SHOWER GEL:</strong> NUXE-serien for menn består av alle de hudpleieproduktene du trenger. Hver dag.
SHOWER GEL: NUXE-serien for menn består av alle de hudpleieproduktene du trenger. Hver dag. Vis mer

NUXE Men-serien er en komplett serie. Du har en Multi-Use Shower Gel, som er en såpefri såpe som rengjør uten å tørke ut huden, en 24-timers deodorant, en Anti-irritation Shaving Gel, en aftershavebalm og en egen fuktighetsgivende ansiktskrem til bruk både morgen og kveld.

- Det er enkelt å bruke og forstå NUXE Men-produktene. Her er det ikke sånn at den ene kremen skal under den, og denne skal virke i ti minutter før du tar på denne ... Nei, med NUXE-produktene er det veldig enkelt: Dette bruker du hver dag. Her er alt du trenger.

- Det er kanskje en del menn som har litt høy terskel for å bruke hudpleieprodukter?

- Ja, det har helt klart vært og det er det til dels fortsatt. Men det er på tide at mannen tar litt ansvar for seg selv. Både for hvordan han ser ut, men ikke minst også for hvordan han føler seg.

Bedre sent enn aldri

Hvis du er 40 år og aldri har brukt noe særlig annet enn engangshøvler og barberskummet fra butikken, tenker du kanskje at det er for sent å ty til ordentlige hudpleieprodukter. Men sånn er det ikke.

<strong>DEODORANT:</strong> NUXE-serien for menn består av alle de hudpleieproduktene du trenger. Hver dag.
DEODORANT: NUXE-serien for menn består av alle de hudpleieproduktene du trenger. Hver dag. Vis mer

- Det er absolutt ikke for sent. Hvis man ikke har prøvd å bruke gode hudpleieprodukter før, vil man oppleve huden som en helt annen etter at man har prøvd NUXE Men-produktene. Det er en helt annen opplevelse å barbere seg med en ordentlig Shaving Gel enn å gå rundt å være rød og irritert hele dagen.

- Er NUXE-serien spesielt til sommeren eller en kald vinter?

Hudpleierens beste barberingsråd:

  1. Fukt huden godt med varmt vann før barbering. Barber deg alltid etter at du har tatt en varm dusj, ikke før. Eventuelt kan du mykgjøre huden med et varmt håndkle.
  2. Bruk alltid en god barberingsgele, gjerne tilpasset en sensitiv hud om du sliter med irritert hud etter barbering.
  3. Du kan også bruke en peeling et par ganger i uka, hvis du sliter med inngrodde hår. Dette løfter hårene, så du slipper at hårsekkene blir tettet av døde hudceller, talg og svette.
  4. Husk å barber deg medhårs. Se nøye etter hvilken retning hårene vokser.
  5. Det er viktig å bruke en god fuktighetskrem morgen og kveld. Den tilfører fuktighet, mykgjør, roer ned huden og har gjerne en konsistens som ikke føles klissete.
  6. Bruk helst en serie som er tilpasset menn, da vil du få den beste effekten fordi menns hud er annerledes enn kvinners.

- NUXE Men er en helårsserie, som passer til å brukes hver dag morgen og kveld. Produktene passer for alle hudtyper, alle aldre og også for sensitiv hud.

- Det er vel også en fordel at det lukter litt ... maskulint av produktene?

- Ja, menn vil jo også gjerne at det skal dufte godt. Det skal gi en godfølelse å påføre aftershaven etter barberingen. Og det er jo ikke bare menn som liker duften, det gjelder minst like mye for kvinner. Og kvinner liker menn som dufter maskulint. Derfor er jo NUXE Men-serien et sjakktrekk - for deg, men også for dem rundt deg.

- Og de fem minuttene på badet hver morgen kan kanskje til og med bli ålreite?

- Ja. En barbering med etterfølgende aftershave og ansiktskrem kan gi en god start på dagen. Og så tar det jo ikke veldig lang tid.

Her kan du kjøpe NUXE Men-produktene.

Lyst til å vinne et sett? Svar på dette spørsmålet og du er med i trekningen!

powered by Typeform
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer