ANNONSØRINNHOLD

Testpilot: Prøv Juniorkokken fra Adams matkasse

Vi søker 10 testpiloter som vil prøve sunne, smakfulle og familievennlige middager som passer perfekt til matglade og nysgjerrige familier.

Adams matkasse er matglede. Eller ren matmagi, som Adam Bjerck selv sier. Med kvalitetsråvarer og spennende smakskombinasjoner, komponerer Adam og hans team oppskrifter som gjør det enkelt å trylle frem smakfulle og fristende middager. Hver uke, året rundt.

Adam er stadig på jakt etter de beste norske produktene i sesong, og reiser ofte på besøk til våre mange leverandører. Målet er å gi deg den samme kjærligheten til maten som våre bønder legger i sine råvarer. Og visst er det ren matmagi!

Juniorkokken skal inspirere og engasjere både barn og voksne til å ville lære mer om råvarer og nye tilberedningsmetoder, slik at matlaging blir morsomt og spennende.

image: Testpilot: Prøv Juniorkokken fra Adams matkasse
powered by Typeform

Smakene er både kjente og nye, og mengden krydder er lett å tilpasse for ulike smaksløker. Kassen er for hele familien, med litt ekstra omtanke for barn og deres kokkeferdigheter.

Meld deg som tespilot her

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på [email protected] for å få vite mer.