Annonsørinnhold

Adams matkasse
<strong>RÅVARENES MAGI:</strong> Adam Bjerck og teamet i Adams matkasse er stadig på jakt etter de beste norske produktene i sesong for at du skal få enkle og velsmakende middager.
RÅVARENES MAGI: Adam Bjerck og teamet i Adams matkasse er stadig på jakt etter de beste norske produktene i sesong for at du skal få enkle og velsmakende middager. Vis mer

Testpilot: Prøv Adams matkasse – helt gratis

Vi søker 10 testpiloter som vil prøve sunne, smakfulle og familievennlige middager – og de tar ikke mer enn 20 minutter å lage.

De fleste av oss setter pris på en skikkelig god, hjemmelaget middag. Men i en hektisk hverdag er det ikke tid til å stå ved grytene i timevis før maten er på bordet. Da er Ekspress Familie fra Adams matkasse noe for deg!

Her får du sunne, smakfulle og familievennlige middager – på maks 20 minutter!

I kassen får du ferdigkuttede grønnsaker, sauser og baser klare til oppvarming, samt ferdig oppmålte krydderposer for at du skal spare så mye tid som mulig.

Testpilot: Prøv Adams matkasse – helt gratis

Adam Bjerck og hans team i Adams matkasse er alltid på jakt etter de beste norske råvarene i sesong, og reiser ofte på besøk til deres mange leverandører. Så tryller de frem oppskrifter som gjør det enkelt for deg å lage en smakfull middag. Og det tar altså ikke mer enn 20 minutter!

Ekspress Familie

  • Mindre oppvask
  • Ferdigkuttede råvarer
  • Lett å lage, lett å like

Målet er å gi deg den samme kjærligheten til maten som våre bønder legger i sine råvarer. Og visst er det ren matmagi!

Vi søker 10 familier som vil være testpiloter.

Dere får matkassa på døra en søndag eller mandag, og får teste alle rettene helt gratis. Alt vi ønsker fra deg, er at du sier din ærlige mening og tar et par bilder underveis.

powered by Typeform
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer