Annonsørinnhold

Samsung QLED-TV. En skikkelig smart Smart-TV.
Samsung QLED-TV. En skikkelig smart Smart-TV.Vis mer

Samsung QLED-TV - endelig en smart Smart-TV

Smart-TV-en er blitt smart. Koble alt til så gjør Samsung QLED-TV resten. Sømløst og smart opplegg, både å installere og å bruke.

Det er helt sikkert mange som kjenner seg igjen: TV-en lurer på hva du har koblet til hvilken port. Så er det å følge ledningene bak TV-en for å finne ut hvilken HDMI-kabel som går til hvilken inngang, og når du endelig har funnet det ut, så er det ikke en gang sikkert at det virker.

Dette er det slutt på nå. Ta din nye Samsung QLED-TV ut av esken, koble den til strøm og kabel, og så begynner ting å skje. Hvis du har en Samsung-telefon, som er tilkoblet internett hjemme, så spør Samsung QLED-TVen deg om du vil koble til det samme nettet. Du trenger ikke en gang å taste passordet på nytt. På skjermen dukker så app-er, Blu-ray-spiller og kanalbokser opp.

SAMSUNG QLED OG TIZEN

Du kan like godt lære deg det med en gang: Tizen - uttales på samme måte som navnet på han bokseren som heter Mike til fornavn - heter plattformen TV-en din skal bruke. Og ikke bare TV-en. Flere og flere produkter kommer bruker internett, og om noen år vil du kanskje tenke at det var upraktisk at verken kjøleskapet eller TV-en klarte å kommunisere med telefonen og klokka di.

Det er altså om noen år, men Samsung QLED-TV er klar for fremtiden.

I stua er ofte TV-en sentralt plassert. Med en Samsung QLED-TV har du enkel tilgang på alt av lyd, bilde og underholdning, for uansett hvordan du snur og vender på det: Det er mer behagelig å sitte å se på en stor TV-skjerm enn en liten mobilskjerm. Utfordringen har vært at mobilen er så mye mer tilgjengelig, men det har Samsung QLED endelig løst.

- Det aller viktigste for oss er billedkvaliteten på TV-en. Den vet vi er på topp, så nå har vi gått løs på brukervennligheten. Det forteller Knut Eirik Rørnes, produktspesialist for TV i Samsung Electronics Norge.

Sammen med salgssjef for lyd og bilde, Paal Anders Jansen viser han frem de nyeste funksjonene på Samsung QLED-TV, blant annet en sømløs overgang mellom app-er og eksterne dingser du kobler til TV-en.

SAMSUNG QLED - ENKLERE HBO NORDIC

- Jeg har jobbet med Smart-TV-er her siden de kom, men den utviklingen som har vært de siste fire årene er formidabel. Min fire år gamle datter flipper mellom Peppa Gris, Netflix og NRK Super uten problem, forteller Jansen. Han mener brukervennligheten og tilgjengeligheten på Samsungs QLED-TV endelig kan sammenlignes med det vi er vant til fra mobiltelefonen.

For deg som TV-seer betyr det en enkel brukeropplevelse. Du velger fra menyen på skjermen hva du vil se på, og der ligger det egne knapper for for eksempel Netflix, Blu Ray-spiller, Youtube, NRK Super, TV 2 Sumo, og et uttall andre leverandører av innhold. En av app-ene er også HBO Nordic, og her er Samsung faktisk alene blant TV-produsentene med å tilby denne kanalen innebygget i TV-en.

På Samsung QLED-TV har du også tilgang til all musikk du har lagret, enten fra harddisken din, eller andre kilder.

- Du skifter kilder like enkelt som du i gamle dager skiftet kanal. I tillegg pauser den kanalen du så på slik at du enkelt finner tibake til der du var. Og det aller beste er at billedkvaliteten blir veldig mye bedre, i og med at vi har optimalisert alle app-ene til Samsung QLED, sier Jansen.

Les også: Samsung QLED - lekrere blir det ikke

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.