Annonsørinnhold

Ja, vi elsker – Samsung QLED

Samsung lot et knippe TV-seere få prøve sin nye QLED-TV i et par måneder for å høre hva de syntes. «Fantastisk», «utrolig» og «sjukt bra bilde», er dommen.

Testlaget lot seg imponere av Samsungs QLED-TV.
Testlaget lot seg imponere av Samsungs QLED-TV. Vis mer

– TV-titting på et helt nytt nivå. Etter drøyt to måneder med fantastiske TV-opplevelser tar jeg av meg hatten for Samsung. Billedkvaliteten er den beste jeg har opplevd. Jeg kan varmt anbefale denne TV-en!

Samsung QE65Q8CAMTXXC ble testet av 25 personer sommeren 2017 – og her er dommen.

– Wow – for en TV! Samsung QLED-TV har et utrolig stilrent design, billedkvaliten er fantastisk og alle farger får en helt annen dimensjon, spesielt animerte barnefilmer. Det er som å være på kino, selv om du er hjemme, forteller en 35 år gammel dame som var blant de heldige som fikk låne en Samsung-TV i to måneder. Den eneste gjenytelsen var at de skulle si litt om hva de syntes.

– Samsungs QLED-TV er en fantastisk TV. Alle kabler gjemmes i foten av TV-en og går ned til OneConnect-boksen som passer fint i TV-benken. Den boksen er veldig prakisk. En annen ting jeg mener er supert er at TV-har en «clean look», til og med på baksiden. Denne kan du faktisk ha stående midt i rommet, forteller en 27 år gammel dame.

Samsung-skryt fra Hi-Fi Klubben

Publikum er ikke de eneste som lar seg imponere av Samsungs nye QLED-TV. Anerkjente Hi-Fi Klubben, viden kjent for sin kompromissløse holdning til at produktene de selger skal være bra, skriver om toppmodellen i Samsungs serie av QLED-TV.

– Bildekvalitet og design på et nivå du til nå bare har kunnet drømme om.

Den nye serien av QLED-TV leveres med tre forskjellige utstyrspakker, og heter henholdsvis Q7, Q8 og Q9. Alle de tre leveres i forskjellige størrelser, fra 55 til 88 tommer og du kan få den enten med helt flat skjer, som gjør at du kan henge den på veggen, nærmest som et bilde, eller med kurvet skjerm.

– TV-en har enestående fargegjengiving, og jeg liker også jobben de har gjort med gjengi mørke partier selv i sollys, forteller en av de heldige som fikk teste TV-en.

Flott fjernkontroll

– Fantastisk billedskarphet, superenkel installasjon og flott design. For ikke å snakke om fjernkontrollen - én kontroll for alt. 49-åringen er ikke den eneste som lar seg imponere av måten Samsung har lagt opp kontrolleringen av QLED TV-en.

– Den er smidig og selv om den ikke har så mange knapper, så har den alt du behøver. En flott tilleggsfunksjon er at du kan laste ned en app som gjør at du kan bruke telefonen som fjernkontroll, forteller en av TV-testerne.

– Til tross for at det ikke er noen synlige høytalere, så er kvaliteten på lyden overraskende bra. At du har alle streamingfunksjonene liggende inne på TV-en er også veldig bra, er en av tilbakemeldingene.

Men selv om TV-en er bra, så hjelper ikke det bestandig.

– Billedkvaliteten er mye bedre enn på mange andre TV-er, men kvaliteten er jo veldig avhengig av at det programmet du ser på er bra.

Men selv dårlige TV-programmer blir bedre med Samsungs QLED-TV.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer