Annonsørinnhold

Den har bare sju knapper, men det er også det eneste du trenger. Fjernkontrollen til Samsung QLED-TV gir deg full kontroll.
Den har bare sju knapper, men det er også det eneste du trenger. Fjernkontrollen til Samsung QLED-TV gir deg full kontroll.Vis mer

Full kontroll med Samsung QLED-TV

Den har bare syv knapper, men det er også alt du trenger. Fjernkontrollen til Samsung QLED-TV erstatter de aller fleste fjernkontroller.

Hvor er så fjernkontrollen til TV-en? Og hva med den til satelitt-TV-boksen? Og har noen sett den litt Blu-Ray-spilleren? Den har vi ikke brukt på en stund. Og under et lokk på en fjernkontroll som ingen vet hva hører til, er det 38 knapper som ingen noen gang har forstått hva brukes til.

Er det sånn hjemme hos deg også? Vel, det kan det bli slutt på nå. Samsung QLED-TV kommer med én fjernkontroll som kan styre både TV-en, og de tingene du kobler til.

ENKELT MED SAMSUNG QLED-TV

- Spørsmålet vi stilte oss var: Hvordan kan vi få én fjernkontroll til å fungere så enkelt å intuitivt som over hodet mulig, forteller Paal Anders Jansen. Han er salgssjef for lyd og bilde i Samsung Electronics Norge.

Resultatet heter One Remote Control. Den har syv knapper, og med disse styres absolutt alt. Kanalbytte, skifte mellom de forskjellige tilkoblede enhetene, og selvfølgelig de vanlige funksjonene som billedinnstillinger og volumkontroll. Når Samsung sier forteller at dette er den eneste fjernkontrollen du trenger, så mener de nettopp det. Årsaken er at Samsung QLED-TV gjenkjenner de tingene du kobler til TV-en, og gjør at du kan styre funksjonene på for eksempel Blu-Ray-spilleren eller boksen fra TV-leverandøren din med fjernkontrollen til Samsung QLED-TV-en din. Systemet heter Samsung Auto Detect.

FACEBOOK PÅ SAMSUNG QLED-TV

- For TV-seeren skal det oppleves som like enkelt å skifte fra Netflix til Youtube som fra NRK til TV 2. Prosessorkraften i TV-en muliggjør sømløs multitasking, altså umiddelbart skifte mellom kanaler og tilkoblingskilder, forteller Jansen.

- Vi har også Youtube i en egen app. Mye av inneholdet der er nå i full oppløsning, mye bedre enn det telefonen klarer å vise, men når du ser det rett på TV-en så får du fantastisk billedkvalitet også på Youtube.

For teknisk interesserte betyr det 4K-oppløsning og HDR, noe som i praksis er det samme som skikkelig bra bilder.

Videoer på Facebook har for det meste vært forbeholdt de som er logget inn via telefonen eller datamaskinen. Med Samsung QLED logger du inn via TV-en, og ser alle videoer som ligger i feeden din rett på TV-en.

- Du kan se direktesendte hendelser på Facebook, rett på TV-en din, forteller Jansen.

Du kan såklart hoppe over, gå tilbake og se igjen, sette på pause og spole frem og tilbake. Alt med den lille, syv knappers fjernkontrollen til din Samsung QLED-TV.

Les også: Endelig en smart SMART-TV

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.