Rengjøring:

Derfor bør du investere i en Mobile spyler

Du kan vaske alt fra sykkelen til bikkja og ungene!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Er du mye på farten med både barna, hunden og sykkelen - uavhengig av vær og forhold?

Da har du sikkert opplevd hvor kjedelig det er å få alle mann inn i bilen igjen etter turen; møkkete sko og klær, en sykkel full av gjørme og ikke minst en hund full av alt skogen har å by på.

Selvsagt er det i bunn og grunn bare å ta av seg skoene, men verre er det med all skitten på klær, sykkel og hund - som tross alt må være med hjem.

Vasker man det ikke av der og da vil det først og fremst ikke bare skitne til bilen, det vil bli enda vanskeligere å vaske av når dere kommer hjem.

ALDRI MER SKITTEN BIL: Med en Mobile spyler i bilen vil du aldri har en gjørmete bil igjen etter skogsturen med barna. Foto: Content Aller Media
ALDRI MER SKITTEN BIL: Med en Mobile spyler i bilen vil du aldri har en gjørmete bil igjen etter skogsturen med barna. Foto: Content Aller Media Vis mer

Ta med deg «dusjen» på tur

Heldigvis finnes det en bedre løsning enn å bruke tid du ikke har på å vaske av både klær og sko, hund og unger når du kommer hjem. Investerer du i en Mobile spyler fra Kärcher har du bokstaveligtalt med deg «dusjen» på tur.

Med integrert batteri og en 4-liters vanntank kan du enkelt og greit fjerne unødvendig smuss og skitt av hele familien før dere setter kursen hjemover. Du trenger ingen strømkilde, det eneste du må gjøre i forveien er å fylle opp tanken.

I tillegg er spyleren ekstremt praktisk takket være sin størrelse - som gjør den perfekt til å ha med seg rundt - og leveres med forskjellige tilbehørspakker avhengig av hva du skal rengjøre.

Se hvilket tilbehør du kan velge til din Mobile spyler her!

LETT Å HA MED: En Mobile spyler er superenkel å ha med å gjøre. I tillegg til å være lett å bruke, tar den lite plass i bilen. Foto: Content Aller Media
LETT Å HA MED: En Mobile spyler er superenkel å ha med å gjøre. I tillegg til å være lett å bruke, tar den lite plass i bilen. Foto: Content Aller Media Vis mer

Slik fungerer den

Den Mobile spyleren har en tank til å vaske inntil to sykler eller flere mindre gjenstander. Dersom dere skulle være flere familier - og dere er den eneste med en spyler - er det ikke verre enn å ta med seg to vannflasker med vann og fylle opp spyleren når den tømmes.

Det eneste du trenger å gjøre (når tanken er full) er å ta ut slangen og pistolgrepet, som har en praktisk plass under vanntanken, og spyle det som trengs å spyles, enten det er deg selv, barna, hunden eller lekene.

Spyleren har lavt trykk og rengjør både grundig og skånsomt, og du trenger ikke bekymre deg for at trykket skal være for hardt mot de, den eller det som spyles.

Se hvor enkelt det gjøres i videoen i toppen av artikkelen!

TÅLER TRYKKET: Hva enn som skal vaskes vil tåle spylerens lave trykk, enten det er støvlene, hunden eller barna som trenger en vask. Foto: Content Aller Media
TÅLER TRYKKET: Hva enn som skal vaskes vil tåle spylerens lave trykk, enten det er støvlene, hunden eller barna som trenger en vask. Foto: Content Aller Media Vis mer

LES OGSÅ:

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på [email protected] for å få vite mer.