På Europas tak. Utsikt mot Mont Blanc, 4.810 meter over havet. Foto: Office de Turisme de Chamonix
På Europas tak. Utsikt mot Mont Blanc, 4.810 meter over havet. Foto: Office de Turisme de ChamonixVis mer

BILDER fra Chamonix

Sikkerhetsselen må på plass før vi skal kjøre offpiste på isbreen. Foto: Eigil Knudsen Ingnes Vis mer
Fra utsiktspunktet Aguille de Midis, der du kan se mot Mont Blanc, og inn i Sveits og Italia. Foto: Eigil Knudsen Ingnes Vis mer
På toppen av isbreen, der offpistekjøringen skal starte. Aguille de Midis i bakgrunnen. Foto: Eigil Knudsen Ingnes Vis mer
Av med sikkerhetsutstyret. Guiden Denis Etienne gir oss de siste instruksjoner. Foto: Eigil Knudsen Ingnes Vis mer
Det kribler i magen med tanke på den 22 kilometer lange nedfarten som venter. Foto: Eigil Knudsen Ingnes Vis mer
Flott utsikt over Alpenes tak. Foto: Eigil Knudsen Ingnes Vis mer
Bare å sette utfor. Det var ingen puddersnø, men vi klager ikke av den grunn. Foto: Eigil Knudsen Ingnes Vis mer
Lumske bresprekker som må styres unna. Foto: Eigil Knudsen Ingnes Vis mer
Skiguiden Denis i fin stil. Foto: Eigil Knudsen Ingnes Vis mer
Det er viktig å ha med seg en kyndig guide, for området er fullt av bresprekker. Foto: Eigil Knudsen Ingnes Vis mer
Det gjelder å ha litt muskler i lårene når man skal stå i over to mil. Aina Helen Sætre og Erik Nergaard er fornøyde. Foto: Eigil Knudsen Ingnes Vis mer
En pust i bakken før neste heng skal forseres. Foto: Eigil Knudsen Ingnes Vis mer
Ingenting for pyser - men det er faktisk lettere å kjøre i slike bratte heng hvis man har litt fart. Foto: Eigil Knudsen Ingnes Vis mer
Journalisten får utfordret skiferdighetene. Foto: Eigil Knudsen Ingnes Vis mer
Finnes det en fargekode for bakker brattere enn de svarte? Foto: Eigil Knudsen Ingnes Vis mer
På vei ned mot en isbre.Jon Ødegård ser til at Aina kommer seg trygt avgårde. Foto: Eigil Knudsen Ingnes Vis mer
Halvveis nede, og tid for lunsj på 1.913 meters høyde. Foto: Eigil Knudsen Ingnes Vis mer




Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.