Annonsørinnhold fra Easyshopper

De beste tilbudene og Proteinfabrikken rabattkodene i November!

Tilbud for november 2017
Proteinfabrikken logo /link til butikkside

Her på Dinside finner du tilbud og rabattkoder fra Proteinfabrikken slik at du kan trene og holde deg i form litt billigere. Akkurat nå kan du få opptil 60% avslag gjennom en av våre beste kuponger. Proteinfabrikken er en av Norges fremste leverandører av kosttilskudd, sunne råvarer, treningstøy og utstyr. Alle varer er av ypperste kvalitet og godkjente i Norge. Det har rask levering, lave priser og et av Norges største utvalg. Det er fri frakt ved kjøp av varer for minimum 800 kr. Siden har hele tiden gode kampanjer og tilbud. Her kan du benytte deg av vår Proteinfabrikken rabattkode og samtidig gjøre deg kjent med siden og produktene. Har du spørsmål så står kundeservice klar for å bistå deg til å finne de rette produktene for deg.

Proteinfabrikken logo

Opptil 60% rabatt på storkjøp!

Utgår om

Jo mer du handler, jo mer får du i rabatt! I nettbutikken får du prisavslag på opptil hele 60% dersom du kjøper flere av dine forbruksvarer eller om du kjøper ulike pakker. Klikk deg inn og se hvor mye du kan spare. Ingen Proteinfabrikken rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbud -
Proteinfabrikken logo

Gratis frakt på din bestilling!

Utgår om

I nettbutikken får du alltid fri frakt dersom du handler for kr. 800 eller mer. Klikk hjem varene dine fraktfritt i dag og motta dem innen få dager. Ingen Proteinfabrikken rabattkode er nødvendig for å motta tilbudet.

Gå til tilbud -

Styrken du trenger i hverdagen

Mange lever hektiske liv med liten tid til annet enn jobb. Dette kan enten være som følge av en krevende jobb, eller lite overskudd etter jobb. Dette går etterhvert utover den fysiske helsa, og selv om man får presset inn et par økter får man ikke de store resultatene. Har du noensinne tenkt på at det ikke behøver å være slik? Hvis man spiser riktig, og får i seg de riktige næringsstoffene kan man få en enormt mye større effekt av treningen. For eksempel er det svært viktig å få i seg nok proteiner etter man har trent, og det kan være lurt å få i seg karbohydrater i forkant av trening, rett og slett for å være ordentlig påskrudd. En komplett samling av de supplementene man trenger for å få maksimal effekt av treningen får man hos Proteinfabrikken. Her får du alt fra de kuleste treningsklærne til den nyeste BCAA sammensetningen. Husk også at med Proteinfabrikken rabattkode kan du spare stort på dine nødvendige innkjøp. I starten kan det være lurt å gå til innkjøp av basisvarene, som ofte er karbohydrater, kreatin og proteinpulver. Med Proteinfabrikken rabattkoder blir dette vesentlig billigere!
Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Proteinfabrikken
Denne koden er ikke lengre gyldig.

300,- rabatt på kjøp over 1000,-

Når du tar i bruk denne Proteinfabrikken rabattkoden mottar du 300,- avslag på varene dine om du legger varer for 1000,- i handlekurven. Benytt denne fantastiske anledningen til å bestille inn et lite lager med dine favorittprodukter. Kupongen tar deg rett til nettbutikken, husk å fylle inn koden i kassen!

Vis rabattkode
Proteinfabrikken
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

4 kg proteinpannekaker for kun kr. 449!

Klikk deg inn og motta 4 kg proteinpannekaker til kun 449 kroner! Pannekakene er perfekt til frokost, eller som et proteinrikt måltid etter treningen. Ingen Proteinfabrikken rabattkode trengs til dette tilbudet.

Gå til tilbudet
Proteinfabrikken
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

En rekke gode tilbud!

Du finner en rekke gode tilbud hos Proteinfabrikken, for eksempel kan du få 3 kg whey protein til bare kr 439, og 25% avslag på whey isolate! Klikk deg videre i dag for å se alt du kan spare penger på, du trenger ingen Proteinfabrikken rabattkode.

Gå til tilbudet
Proteinfabrikken
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

18 proteinbarer fra Milky Way til kr 469!

Via denne rabattkupongen får du nå en hel pakke med 18 proteinbarer fra Milky Way til bare kr 469! Dette passer perfekt som et lite mellommåltid eller ved økt proteinbehov etter trening. Ingen Proteinfabrikken rabattkode er nødvendig!

Gå til tilbudet
Proteinfabrikken
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Spar inntil 50% på preworkout!

Om du trenger et ekstra boost på trening er Preworkout det rette for deg, og Proteinfabrikken gir deg nå opptil 50% avslag! Klikk deg hjem dine favoritter i dag, ingen Proteinfabrikken rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
Proteinfabrikken
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Inntil 50% avslag på preworkout!

Få en ekstra boost og yt maks med preworkout! Akkurat nå sparer du opptil 50%. Klikk deg inn via denne kupongen og klikk hjem din favoritt, ingen Proteinfabrikken rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
Proteinfabrikken
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

55% avslag på Champions-pakken!

Med denne rabattkupongen får du nå hele 55% rabatt på Champions-pakken hos Proteinfabrikken! Dette er pakken for deg som ønsker å nå dine mål raskt. Vær rask og få alt du trenger for en hel måned til kun kr 1340! Du trenger ingen Proteinfabrikken rabattkode.

Gå til tilbudet
Proteinfabrikken
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

-41% på proteinpudding!

Gjennom denne rabattkupongen kan du spare hele 41% på proteinpudding med smakene: sjokolade, jordbær og vanilje. Det er ikke nødvendig med noen Proteinfabrikken rabattkode for dette tilbudet.

Gå til tilbudet
Proteinfabrikken
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Spar 53% på en komplett slankepakke!

Nå finner du din komplette slankepakke nedsatt med hele 53% i nettbutikken! Pakken innebærer alt man trenger til en 12 dagers slankekur. Klikk på kupongen for å motta tilbudet, ingen Proteinfabrikken rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
Proteinfabrikken
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Opptil 60% rabatt på mengder av varer

Denne helgen har Proteinfabrikken opp til 60% avslag på en mengde med varer. Klikk på linken nedenfor for å bli sendt rett til dette tilbudet.

Gå til tilbudet

Hvordan bedre formen

Når man har lite tid, er det viktig å maksimere effekten av den lille treningen du får. Noe som da kan fungere optimalt i styrketrening er å starte med en oppladningsfase med kreatin før du virkelig setter i gang. Denne fasen kan gjerne bare en uke. Når du setter i gang med treningen bør du passe på å spise noen karbohydratbarer rett i forkant, og eventuelt ta litt PWO. Rett i etterkant av treningen bør du få i det proteinshake, som sørger for at muskelfibrene rehabiliterer. Hos Proteinfabrikken får du alt dette, og med Proteinfabrikken rabattkoder er du sikret suksess.