Annonsørinnhold fra Easyshopper

De beste Lekmer rabattkoder og tilbud i November

Tilbud for november 2017
Lekmer logo /link til butikkside

Her finner du Lekmer rabattkoder og andre gode tilbudskampanjer. Klikk deg inn i dag og spar penger på de allerede lave prisene i nettbutikken. I dag kan du motta opptil 80% avslag på en mengde varer. Lekmer er en ledende nettbutikk i Norden for alle foreldre og barn som som liker å gjøre en god deal. I nettbutikken finner du både leker, klær og annet utstyr for barn i alderen 0-12 år. I tillegg finner du et flott utvalg av klær til deg som er gravid og til deg som ammer. Leter du etter rimelig og flott utstyr til barnerommet, eller til sikring av hjemmet, så bør du sjekke ut sidene til Lekmer. Ikke gå glipp av de gode tilbudene!

Lekmer logo

Inntil 50% rabatt på årets julegaver!

Utgår om

Via denne rabattkupongen finner du et stort utvalg julegaver og inspirasjon, i tillegg får du opptil hele 50% rabatt på alle produktene i denne kategorien. Du finner alle årets julegaver samlet på ett sted, velg mellom leker, bamser og annet moro til barna! Ingen Lekmer rabattkode er nødvendig for dette tilbudet.

Gå til tilbud -
Lekmer logo

Gratis frakt!

Utgår om

Gjennom denne kupongen får du gratis frakt dersom du handler for 1000 kroner eller mer i nettbutikken. Klikk på kupongen for å gå til nettbutikken og handle videre. Ingen Lekmer rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbud -
Lekmer logo

Outlet med opptil 80% rabatt!

Utgår om

Denne kupongen tar deg til outleten i nettbutikken hvor du alltid finner varer nedsatt med inntil 80%! Klikk hjem klær, utstyr, leker, interiør og mer fra kjente merker svært billig. Ingen Lekmer rabattkode trengs til dette tilbudet.

Gå til tilbud -

Spar med å handle leker hos lekmer!


Spar penger med Lekmer rabattkoder! Lekmer er kåret til årets beste lekebutikk og kundeservice! De er en av Nordens største lekebutikk på nett. De tilbyr et enormt utvalg av leker, spill, barneklær, sko, barnestoler, vogner, barnemøbler og andre babyutstyr. Lekene de tilbyr er de mest populære lekene for barn i alle aldre. På nettsiden er det detaljerte beskrivelser av produktene, og merket med aldersgruppe slik at du kan finne det rette for barnet. Produktene er opplyst med om de oppfyller de Europeiske sikkerhetsstandardene for leker. Du kan også lese om tidligere produktanmeldelser, eller eventuelt gi en anmeldelse. Noen merkevarer de tilbyr av leker er LEGO, Disney og Brio. For nybakte foreldre er denne nettsiden perfekt, om du ønsker å spare penger! Her på nettsiden slipper du å betale for mye. Noen av de mest kjente merkene de har å tilby for barnevogner er Mountain Buggy, Baby jogger, Bumbleride, BABYBJÖRN og Trille. De er også veldig opptatt av å fokusere på sine kunder. Skulle du lure på noe mer, så er kundeservice åpen hver dag! Det tilbyr rask levering. En Lekmer rabattkode kan du anvende ved din neste bestilling for å spare ekstra med penger!
Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Lekmer
Denne koden er ikke lengre gyldig.

20% ekstra rabatt i 48 timer!

Akkurat nå kan du ta i bruk denne Lekmer rabattkoden og få hele 20% EKSTRA avslag på alle varer som du finner i outleten i nettbutikken. Klikk deg inn via denne kupongen og tast inn koden i kassen for å motta tilbudet.

Vis rabattkode
Lekmer
Denne koden er ikke lengre gyldig.

15% ekstra avslag på salgsvarer!

Bruk denne Lekmer rabattkoden og få 15% EKSTRA rabatt på alle salgsvarer i nettbutikken. Klikk deg videre via rabattkupongen og kom direkte til hele saget i dag!

Vis rabattkode
Lekmer
Denne koden er ikke lengre gyldig.

30% rabatt på sko til barn!

Denne Lekmer rabattkoden gir deg 30% avslag på en rekke sko til barn! Du finner alt du trenger til barna i høst og vinter av utesko, klikk hjem barnas nye favoritter i dag. Gå videre via rabattkupongen for å se koden og gå direkte til tilbudet!

Vis rabattkode
Lekmer
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Gratis frakt!

Benytt deg av denne unike Lekmer rabattkode og få gratis frakt når du handler for 500kr eller mer! Bare kopier koden og bruk den i kassen.

Vis rabattkode
Lekmer
Denne koden er ikke lengre gyldig.

150 kroner i avslag!

Bruk denne Lekmer rabattkoden og få 150kr i avslag når du handler for 1000kr eller mer! Bare kopier koden og bruk den i kassen.

Vis rabattkode
Lekmer
Denne koden er ikke lengre gyldig.

300kr i rabatt!

Bruk denne unike Lekmer rabattkoden og få 300kr i rabatt når du handler for 2000kr eller mer. Bare kopier koden og bruk den i kassen.

Vis rabattkode
Lekmer
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Minst 30% avslag på alle produkter fra Viking!

Klikk deg inn i dag og handle alt fra Viking med MINST 30% rabatt i nettbutikken. Her finner du både støvler og sko til barna i god kvalitet, perfekt for de kalde vintermånedene! Du trenger ingen Lekmer rabattkode.

Gå til tilbudet
Lekmer
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Inntil 60% avslag på alt fra klær og sko til leker!

Nå er det høstløvkampanje i nettbutikken og du får opptil 60% rabatt på en mengde ulike produkter som klær, sko, leker og babyprodukter til barna. Alt du er på utkikk etter får du direkte via lenken i rabattkupongen, gjør et kupp i dag før det er for sent! Du trenger ingen Lekmer rabattkode.

Gå til tilbudet
Lekmer
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Mellom 25-70% avsalg på alle kostymer!

Gjør familien klar til Halloween med hele 25-70% avslag på kostymer til barna i nettbutikken. Årets morsomste og skumleste kveld er rett rundt hjørnet, gjør de siste forberedelsene for knask eller knep nå før det er for sent! Ingen Lekmer rabattkode er nødvendig for dette tilbudet.

Gå til tilbudet
Lekmer
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Spar inntil 50% på årets julekalendere!

Akkurat nå kan du finne en mengde adventskalendere nedsatt med opptil hele halv pris i nettbutikken, og du får garantert noe for alle smaker! Gjør unna juleforberedelsene tidlig så du slipper å stresse i desember, barnas kalendere er kun et tastetrykk unna. Du trenger ingen Lekmer rabattkode.

Gå til tilbudet

Anvend rabattkoden ved din neste bestilling

Lekmer tilbyr utrolig mye, og du sparer enormt mye på å handle hos dem på nett! De har store ambisjoner om å bli større og større! De scorer til og med høyt hos Prisjakt! På nettsiden deres har de alt fra kule Vans sko, UV-tøy, søskenbarnevogner og alt du skulle trenge til å innrede et barnerom. Pimp opp barnets hverdag og finn de beste produktene på nettsiden nå! De tilbyr 365 dager åpent kjøp og rask levering. Lekmer rabattkoder anvendes ved bestilling hvor du kan få varen du ønsker ekstra billig!