Annonsørinnhold fra Easyshopper

De beste Klokker.no rabattkoder og tilbud i November

Tilbud for november 2017
Klokker.no logo /link til butikkside

Det har blitt sagt at ingen antrekk er komplette uten den riktige klokken til. Derfor er det ikke så rart at det finnes en egen form for interesse rundt klokker som ikke andre tilbehør har. For mange menn er klokken det eneste smykket de bruker, og for begge kjønn er det et tilbehør som faktisk har en funksjon. Først og fremst er klokken et statussymbol og noe som sier en del om egen identitet. For noen er en digital Casio den perfekte måten å vise sin kreative side på, mens for andre er en Breitling eller en Rolex et symbol på at de ønsker en viss kvalitet og foretrekker en spesifikk merkevare. Klokker.no spesialiserer seg på nettopp å ha utvalget for alle, og med en Klokker.no rabattkode fra dinside.no kan du spare penger på ditt første kjøp.

Klokker.no logo

Lagertømming med opptil 70% rabatt!

Utgår om

Her finner du lekre klokkemodeller fra kjente merker som er på vei ut av sortimentet og derfor nedsatt med opptil 70%. Her kan du virkelig gjøre et klokkekupp på tidløst design! Klikk på kupongen for å se tilbudene, du finner klokker til både dame og herre. Ingen Klokker.no rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbud -
Klokker.no logo

Fri frakt på alle kjøp!

Utgår om

Klikk deg inn i dag og handle helt fraktfrie klokker uansett kjøpesum! Du finner flotte klokker fra kjente merker til svært lave priser i nettbutikken. Ingen Klokker.no rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbud -

Stort utvalg merkevarer og stiler

Utvalget på Klokker.no er delt inn i mange forskjellige kategorier som gjør det enkelt å finne frem. Foruten at utvalget er delt opp i herre- og dame- og barnemodeller kan du også få utvalget inndelt etter merkenavn. Kategoriene kan deretter filtreres ned til en rekke detaljer, som rembredde, materiale, urkassefarge, låstype, vannbestandighet og flere andre filtre, som gjør det fleksibelt og raskt å finne en klokke som passer akkurat ditt behov. Når dette er gjort kan du deretter sortere alternativene etter bestselgende, leverandør, pris, kundevurderinger og lanseringsdato. Klokker er også en typisk ting å få i gave til en viktig anledning som jubileum og konfirmasjon, og det er praktisk at de har en egen ønskelistefunksjon hvor du kan liste opp favorittmodellene. Vil du spare litt penger på kjøpet ditt har de også en egen kategori for lagertømming, med et rikt utvalg: i skrivende stund ligger hele 237 modeller ute med rabattert pris. Kombinerer du dette med Klokker.no rabattkoder fra Dinside har du sjansen til å gjøre et godt kupp. I tillegg til klokker selges det tilbehør som remmer, samt et utvalg smykker for ham og henne. Levering skjer vanligvis innenfor tre arbeidsdager, og er gratis.
Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Klokker.no
Denne koden er ikke lengre gyldig.

20% avslag på alle klokker!

Denne rabattkoden fra Klokker.no gir deg hele 20% avslag på ALLE klokker til ordinærpris, utenom smart- og hybridklokker. Klikk deg inn nå og finn en ny favoritt blant kjente varemerker, du finner for eksempel klokker fra Michael Kors, Daniel Wellington og Casio. Rabattkupongen tar deg direkte til nettbutikken!

Vis rabattkode
Klokker.no
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Opptil 50% avslag på klokker fra Marc Jacobs!

Du får nå inntil 50% avslag på en rekke klokker fra Marc Jacobs. Klikk hjem din nye favoritt nå, dette er et tilbud du ikke gå glipp av! Ingen Klokker.no rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
Klokker.no
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Vinn et gavekort på verdi av kr. 2000!

Meld deg på nettbutikkens nyhetsbrev i dag og bli automatisk med i trekningen av et gavekort til verdi av kr. 2000. Klikk deg inn gjennom denne rabattkupongen for å gå til påmelding.

Gå til tilbudet
Klokker.no
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Spar 30-50% på klokker fra Michael Kors!

Via denne rabattkupongen kan du spare 30-50 % på ALLE klokker fra Michael Kors. Handle din favoritt billig i dag, ingen Klokker.no rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
Klokker.no
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

30-50% rabatt på ALLE klokker fra Michael Kors!

Nå kan du spare hele 30-50 % på utvalgte klokker fra Michael Kors i nettbutikken. Klikk deg inn og finn din favoritt. Linken nedenfor tar deg rett til tilbudet.

Gå til tilbudet

Rikt utvalg og god oversikt

Klokker.no har et rikt utvalg av klokker innenfor de aller fleste kategorier, og siden er ryddig bygget opp med kategorier, filtre og sortering som gjør det lett å finne det du trenger. Legger du til at det finnes en rekke modeller ute med rabatt til enhver tid, så er det fristende å bare titte innom en gang i blant for å se om du kan gjøre et kupp. Og kanskje det skjer i dag? Med en Klokker.no rabattkode får du en enda bedre pris, og finner kanskje din nye favorittklokke. Det er en investering som kan vare i mange år.