Annonsørinnhold fra Easyshopper

Ta i bruk et av månedens beste tilbud eller en Inkclub rabattkode!

Tilbud for november 2017
InkClub logo /link til butikkside

Dinside er stolte av å kunne by på en InkClub rabattkode til alle sine lesere. Her finner du alle de beste tilbud og rabattkodene som er gyldige. Akkurat nå kan du få gratis blekk, fotopapir eller støvsugerpose ved å benytte en av våre rabattkuponger. Hos InkClub kan du bestille mange forskjellige forbruksvarer som blekkpatroner, kaffekapsler, glødepærer, støvsugerposer, barberblader, kontorrekvisita i tillegg til mye mer. Alt kan du få levert rett hjem til døren. Ta turen innom nettsiden for å bli bedre kjent med det store vareutvalget. Med sine lave priser og kort leveringstid er de et attraktivt valg for den som vil spare penger uten lang ventetid. De sender nemlig ut varene samme dag om du bestiller før klokken tolv. 

InkClub logo

Gratis blekk eller fotopapir!

Utgår om

Akkurat nå kan du benytte denne kupongen og få gratis blekk eller fotopapir i nettbutikken. Ikke la denne muligheten gå fra deg om du ønsker å spare penger! Ingen Inkclub rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbud -
InkClub logo

Få en gratis støvsugerpose!

Utgår om

Nå kan du teste en støvsugerpose helt gratis før du eventuelt kjøper flere. Sikre deg en pose + å gjøre en riktig bestilling ved neste kjøp. Ingen Inkclub rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbud -

Kjøp av blekkpatroner og andre forbruksvarer gjort enkelt

InkClub er en nettside hvor du kan finne mye mer enn bare blekkpatroner. Som sagt tilbyr siden mange forskjellige typer forbruksvarer, men har spesialisert seg på støvsugerposer og tonere til printere. Og her kommer de rett til poenget. Allerede på startsiden blir du veiledet til hvilken type skriver eller støvsuger du leter etter produkter til. De har tonere og patroner til skrivere fra kjente merker, som EPSON, Brother, Canon, Dell og Samsung, men også flere mindre kjente merker. Med tanke på støvsugerposer har de produkter både fra store leverandører som Electrolux, Siemens, Miele, Philips og AEG og fra over 250 mindre kjente merker. Andre forbruksvarer som tilbys er kaffekapsler og glødepærer. Også her er det lett å finne frem og man kan velge blant de beste merkene og rimeligere alternativer. De har videre et bredt utvalg av printer- og kontorprodukter, som papir, penner og skriveblokker. Leveransene sendes som regel ut innen 24 timer og det gis alltid 30 dagers åpent kjøp. De kan lett kontaktes via e-post, og svarer regelmessig. Nye kunder kan få den første blekkpatronen og støvsugerposen helt gratis i velkomstgave. Ved å benytte deg av en InkClub rabattkode, vil du kunne få ytterligere avslag på dine kjøp.
Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
InkClub
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Prøv blekk eller fotopapir uten kostnader!

Klikk deg videre til nettbutikken via denne rabattkupongen og prøv blekk eller fotopapir helt GRATIS til din skriver! Dette tilbudet vil du ikke gå glipp av, ingen Inkclub rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
InkClub
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

10% avslag på kontorrekvisita!

Inkclub gir deg 10% avslag på det du trenger til kontoret av kontorrekvisita, og utvalget i nettbutikken har vokst! Klikk deg inn via rabattkupongen i dag for å bestille, du trenger ingen Inkclub rabattkode for dette tilbudet.

Gå til tilbudet

Forbruksvarer som støvsugerposer og blekkpatroner rett på døren

Hos InkClub har du muligheten til å finne alt det du trenger av forbruksvarer til kontoret eller huset, det vil si blekkpatroner, støvsugerposer, glødepærer, kontorrekvisita, papir, kaffekapsler elektronikktilbehør og barberblader. Og alt dette kan du handle uten å måtte forlate kontorstolen. De har et stort utvalg, i tillegg til rask levering hjem, og en vennlig og effektiv kundeservice. Det er med andre ord en glimrende nettside for den som ønsker å gjennomføre sine innkjøp enkelt og effektivt, slik at en ikke trenger å lete overalt for å gjennomføre sine innkjøp. Nye kunder får et velkomsttilbud, i tillegg er det muligheter for ekstra avslag ved å bruke en InkClub rabattkode.