Annonsørinnhold fra Easyshopper

De beste tilbudene og ExtraOptical rabattkodene i November!

Tilbud for november 2017
ExtraOptical logo /link til butikkside

Her på Dinside kan du finne ExtraOptical rabattkoder og andre gode tilbud slik at du kan spare penger på ditt neste brillekjøp. Akkurat nå kan du få 10% rabatt på dine brilleinnfatninger og på enstyrket glass gjennom en av våre kuponger. Briller er kanskje det tilbehøret som sier mest om hvem vi er. De finnes hundrevis av merkevarer, tusenvis av modeller og mengden forskjellige stilarter synes å være utømmelig. ExtraOptical er en norsk nettbutikk som har ekspandert til seks europeiske land med to enkle løfter: det skal være enkelt å kjøpe briller på nett, og det skal ikke koste mye. Butikken kan trygt kalles en norsk suksesshistorie, og vi forstår hvorfor. Gjennom innovative løsninger i nettbutikken har de gjort deg enklere for deg som kunde å handle. 

ExtraOptical logo

-10% på ALLE brilleinnfatninger + standard enstyrkeglass

Utgår om

Med denne Extra Optical rabattkoden sparer du hele 10% på briller og brileglass. *Tilbudet gjelder ikke tilbudsvarer og kan ikke kombinereres med andre rabattkoder. Klikk på rabattkupongen for å handle i nettbutikken.

Vis rabattkode
ExtraOptical logo

Gratis frakt!

Utgår om

Denne rabattkupongen tar deg rett til nettbutikken hvor du kan handle briller og solbriller helt fraktfritt! Klikk deg inn i dag, ingen Extra Optical rabattkode er nødvendig for å motta tilbudet.

Gå til tilbud -

Innovasjon allerede på forsiden

Allerede på forsiden ser du innovative løsninger som hjelper deg med kjøpet. Beveger du musen over en innfatning, vil du se breddemål, og få opplyst størrelse på glassene, samt om de passer til progressive glass. Klikker du på innfatningen roteres den så du kan se den fra flere vinkler. Når du klikker deg inn på produktsiden får du en ryddig oversikt over alt som er relevant for denne innfatningen: nøyaktige mål på nesebroen, stengene, glassbredde og -høyde, hvilke materialer som er brukt i produksjonen og fargene som er tilgjengelig. Med en egen videoguide kan du få hjelp til å velge innfatning som passer til ditt ansikt. Går du videre i kjøpsprosessen blir du presentert for en enkel, lettfattelig guide som hele tiden informerer deg tydelig og oversiktlig om valgene du kan ta på glasstype, tilleggsbehandling, styrke og eventuelt ekstrautstyr. Resultatet er at du har en komplett oversikt over hva du har kjøpt, og slipper overraskelser. Som en rendyrket nettbutikk sparer ExtraOptical også kostnader på personale og lokaler, og tilbyr derfor en prisgaranti, som sier at de alltid vil refundere mellomlegget om du finner et par briller rimeligere hos en konkurrent. Kombiner dette med Dinsides ExtraOptical rabattkode så er du garantert en god investering. Brillene dine sier mye om hvem du er – det er verd å investere i.
Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
ExtraOptical
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Halv pris på ALLE brilleinnfatninger!

Extra Optical feirer sin 5-årsdag og i hele 5 dager får du 50% avslag på alle brilleinnfatninger i nettbutikken! Bruk Extra Optical rabattkoden for å aktivere dette fantastiske tilbudet, og klikk deg videre nå for å bestille din neste brille direkte via rabattkupongen.

Vis rabattkode
ExtraOptical
Denne koden er ikke lengre gyldig.

20% avslag på innfatning og standard enstyrkeglass!

Nå kan du finne briller til skolestart hos Extra Optical og få hele 20% rabatt! Bruk denne Extra Optical rabattkoden og klikk deg videre via kupongen for å komme til nettbutikken!

Vis rabattkode
ExtraOptical
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

15-30% avslag i hele september!

I september får du mellom 15-30% avslag på briller hos Extra Optical! Spar penger på ditt nye par med briller i dag, ingen Extra Optical rabattkode er nødvendig. Gå videre via rabattkupongen for å se hele tilbudet!

Gå til tilbudet
ExtraOptical
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Spar 20-50% på solbrillesalget!

Sommeren er her og solbrillesalget er i gang! Du kan finne par fra flere kjente merker nedsatt med hele 20 - 50%! Klikk på kupongen for å gå til tilbudet, ingen ExtraOptical rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet

Innovasjon og gode priser hånd i hånd

Den gode tekniske løsningen ExtraOptical har utviklet gjør det enklere enn noen gang å bestille briller på nettet og føle seg trygg på hva du faktisk får. Store bilder og ryddig informasjon gjør at du enkelt kan filtrere ut de modellene som ikke passer, og fokusere på de som har rett design og mål for deg. Foruten brilleinnfatninger har de også et rikelig utvalg av sportsbriller for løping, svømming og sykling, og solbriller fra alle de store merkevarene. Spar penger på kjøpet ditt i dag med ExtraOptical rabattkoder fra Dinside.