Wok med marinert kyllingfilet og nudler

(4 personer)

Dette trenger du:

600 g kylling brystfilet
3 ss Soya-saus
2 båter hvitløk
1/2 ss, revet ingefær
1 Chili, rød
1 ss olivenolje
1 purre
1 paprika rød
1 gulrot
1 løk
300 g kokte nudler
1/2 ts pepper
1 ts salt

Slik gjør du:

Skjær kyllingen i strimler og finhakk hvitløk og chili. Bland dette sammen med soyasaus og ingefær, og la det marinere ca. 1/2 time.
Skjær løk, purre, paprika og gulrot i ringer og biter.
Kok nudlene etter anvisningen på pakken.
Stek kjøttet raskt i olje i flere omganger, 2-3 minutter på sterk varme.
Fres grønnsakene raskt, bland i kjøttstrimlene og rør nudlene forsiktig inn til slutt. Smak til med soyasaus, pepper og eventuelt salt.

Kilde: Vektklubben.no