<b>TRUMF-KUNDE?</b> Kanskje har du penger stående på din Trumf-konto. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
TRUMF-KUNDE? Kanskje har du penger stående på din Trumf-konto. Foto: Ole Petter Baugerød StokkeVis mer

Kiwi-kunder har 323 millioner i Trumf-bonus til gode

- Det ligger mange julegaver og venter på Trumf-kontoen til våre kunder.

Ifølge Kiwi har 817.000 av deres kunder mange millioner Trumf-kroner på bok.

- 323 millioner bonuskroner står klar til utbetaling for KIWI-kunder med Trumf-kort, forteller Kristine Arvin, kommunikasjonssjef i Kiwi til Dinside.

I snitt utgjør dette 530 kroner per husstand som har et Trumf-kort.

- For enkelte vil det være snakk om flere tusen kroner som ligger på Trumf-kontoen, sier Arvin.

LES OGSÅ: Billigst å julehandle i Sverige?

- Bruk pengene!

Arvin oppfordrer videre at kundene skal bruke pengene, da de ikke får renter av pengene når de står på Trumf-kontoen.

- Kundene kan enten overføre bonusen til egen bankkonto, handle på Flust.no eller overføre pengene til SAS EuroBonus-poeng, sier Arvin.

- Det er ingen grunn til at pengene skal ligge på Trumf-kontoen. Trumf ønsker at pengene skal tas ut, og vi ønsker selvsagt at våre kunder skal få glede av det de har spart opp gjennom handler hos KIWI, sier KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy.

Arvin påpeker at pengene tross alt kan komme til nytte i julehandelen, eller kanskje i januar når det begynner å bli tomt på kontoen.

LES OGSÅ: - Jeg vil ikke være medlem i kundeklubben din!

Coop-medlem? Sjekk kontoen din

Er du i beit for noen ekstra hundrelapper til årets julegave, kan det også lønne seg å sjekke om du har penger til gode fra Coop - om du er medlem der.

I februar utbetalte Coop 677 millioner kroner til sine 1,4 millioner kunder, og har du ikke hentet ut pengene, ligger de fortsatt på din Coop-konto. Herfra kan du overføre pengene til din egen bankkonto.

Coop-kontoen vil i motsetning til Trumf-kontoen gi deg noe i renter av beløpet, men rentenivået varierer fra samvirkelag til samvirkelag.

- Hver bedrift beslutter sitt eget rentenivå, og nivået vil derfor variere. Noen har en kontotype, andre har for eksempel høyrentekonto i tillegg, har Harald Kristiansen, kommunikasjonssjef i Coop, uttalt til Dinside tidligere.

LES OGSÅ: Sånn overvåker Coop handlekurven din