Hyundai-kabriolet kommer

"Enhver bilprodusent med respekt for seg selv, må ha en kabriolet i stallen". Vi regner med at det er slik Hyundai tenkte da de utviklet sin foreløpig ferskeste modell.

Hyundai-kabriolet kommer

  1. Fotoalbum


Hyundai CCS, som bilen foreløpig kalles, ble første gang vist frem på Frankfurt-utstillingen for tre måneder siden. I vår omtale av bilen skrev vi at den såkalte konseptbilen så ut som om den allerede var klar for produksjon. Og nå viser det seg at sør-koreanske Hyundai har bestemt seg for å satse på denne kabrioleten, som ifølge den norske importøren vil få et elektrisk foldbart glasstak.

Coupé-basert

CCS er i praksis en kabrioletutgave av fireseteren Coupé, som ble lansert her i landet på tampen av 2001. Vi har testet Coupé, og konkluderte med at bilen er et godt kjøp. Et av argumentene for Coupé er prisen. Med 1,6-liters motor koster bilen rundt 230.000 kroner. Derfor er det sannsynlig at også kabriolet-versjonen vil bli relativt rimelig.

Avslører lite


Hyundai avslører foreløpig svært lite om bilen, og det sies foreløpig ingenting om lanseringsdato, utstyr eller priser. Utrolig nok har heller ikke Hyundais presseavdeling klart å sende ut bilder av bilens hekk. Vi har imidlertid hekkbilder fra Frankfurt-utstillingen. Disse finner du her.

De nyutsendte pressebildene finner du her.

Her finner du mer Hyundai-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder