25 norgespremierer på Bil 07

Norges største bilmesse åpner dørene i dag med 25 nyheter på norsk jord.

Årets store bilbegivenhet i Norge er nå i gang. I lokalene på Lillestrøm stilles det ut et imponerende antall biler, og 25 av disse er helt nye i Norge. Stort sett dreier det seg om nye modeller som kommer i salg like etter messen, men også en rekke eksotiske godbiter blir å se for deg som tar turen.

Se store bilder her

Vi dekker

Og du som ikke har mulighet til å stille opp personlig, kan trøste deg med at de viktigste nyhetene og kuleste bilene kommer til å bli dekket her på Dinside Motor, både med tekst, bilder og video.

Viktige nyheter

Blant de viktigste nye modellene som stilles ut er nye Audi A4, Fiat 500, Mazda 2, 6 og CX-7, Mercedes C-klasse stasjonsvogn, ansiktsløftet Ford Focus, Peugeot 308, Renault Laguna og ikke minst de nye folke-SUVen Volkswagen Tiguan og Ford Kuga.

Volkswagen Tiguan er blant de viktigste nyhetene på Bil 07 Vis mer

25 norgespremierer på Bil 07

  1. Store bilder


I tillegg kommer litt mer sjeldne biler som BMW 1-serie kupé, småbilen Chevrolet Aveo, Daihatsu Materia, Hyundai i30 stasjonsvogn, pick-up’en Isuzu D-max, Jaguar XF, Kia Pro_cee’d, Mini Clubman, Mitsubishi Lancer Sport, Porsche Cayman S Porsche design, Skoda Fabia stasjonsvogn og SUVen Subaru Tribeca.

Racerbiler

Et par racerbiler blir også å finne: Koenigsegg CCGT og Fiat Grande Punto Abarth S2000 tar begge turen til Lillestrøm.

Vi kommer tilbake med fyldigere dekning i morgen. I mellomtiden kan du kose deg med bilder av noen av de viktigste nyhetene.