iPhone-deksler kommer i mange varianter.
iPhone-deksler kommer i mange varianter.Vis mer

Ti kule iPhone-deksler

De fås i alle former og farger. Her er ti kule iPhone-deksler og hvor du får kjøpt dem.

Det er rart med det – selv om iPhone 4/4s byr på noe av det ypperste hva gjelder design, er det svært mange som velger å omslutte den med et deksel, for å beskytte den mot knall og fall.

For med glass både på for- og baksiden av telefonen, er det ikke mye som skal til for at glasset sprekker, og at telefonen blir i ubrukelig, eller – i beste fall – langt fra like lekker som før.

Mang en tredjeparsleverandør byr på iPhone-deksler, enten de er laget i gummi, plast, lær, metall eller hva det måtte være.

Under er ti varianter vi syntes var litt ekstra stilige. Vet du om flere, tipser du oss gjerne i kommentarfeltet nedenfor.

Les også: Kjekke ting å ha på nøkkelknippet

For bilelskeren

Vis mer
Hva? Rett og slett et gummideksel som ser ut som et dekk. Perfekt for deg som liker å lese DinSide Motor, altså.
Hvor? 179 kroner på Spaceworld

Kanin

Vis mer
Hva? Det er klart telefonen din må ha ører og duskehale! Halen kan dessuten fungere som stativ, eller til å surre hodetelefonene rundt når du ikke bruker dem.

Hvor? $25 hos Kawaii case (tilgjengelig i flere farger)

Flaskeåpneren

Vis mer
Hva? "Ai, det er dumt russetida er over", tenker du. Med Opena-dekselet flipper du enkelt ut en flaskeåpner fra telefonetuiet. Den er laget i rustfritt stål, og produsenten hevder at det ikke påføres noe trykk til telefonen som kan ødelegge den. Hendig, eller hva?

Hvor?
Tilgjengelig i sort og hvitt, $40 (+$5 i frakt) fra Openas nettsider (NB! Over 200 kroner)

Kassetten

Vis mer
Hva? Før CD-en var det kassetten som var den primære kilden for musikk, og denne varianten lar seg også skreddersy med valgfri tekst.

Hvor? ¤36 hos Zazzle (NB! Over 200 kroner)

Les også: Nerdenes nettbutikker

Gizmon-kamera

Vis mer
Hva? Dette er ikke bare et deksel som gjør at telefonen din ser ut som et retro-kamera. Det har også en optisk søker du kan se igjennom, stativfeste og dessuten fysiske knapper som kan trykkes på for å ta bilde. I tillegg finnes det ekstrautstyr som ekstern blits, fjernkontroll til utløseren og mer til.

Hvor? Fra £38 på Amazon (NB! Over 200 kroner)

Fisken

Vis mer
Hva? Et gummibasert deksel som ser ut som en fisk. Finnes også i flere varianter, f.eks. apekatt, pingvin, papegøye, Frankenstein med mer.

Hvor? $25 hos Case mate

Stor 80-tallsvariant

Vis mer
Hva? Såpass store var telefonene på 80-tallet, så hvorfor ikke være litt retro og oppgradere størrelsen? Den har riktignok hverken hull til kameraet eller til volumknappene, men det er en liten pris å betale for å få alle til å snu seg på gata, eller hva?

Hvor? $15 hos Thinkgeek

Glidelåsen

Vis mer
Hva? Et læretui med en stor glidelås på baksiden. Du får altså ikke brukt telefonen når den ligger i etuiet, som åpnes ved å dra ned glidelåsen. Finnes i både sort og rød.

Hvor? £35 hos proporta.

8-bit

Vis mer
Hva? Et iPhone-deksel med "dårlig oppløsning". Rett og slett fantastisk i våre øyne.

Hvor? $25 hos bigbigpixel

Casetagram

Vis mer
Hva? Dette iPhone-dekselet designer du selv ved å koble til Instagram-kontoen din og plukke bilder du har tatt, for deretter å plassere dem etter ønske.

Hvor? $35 hos Casetagram

Les også: Se hva du kan gjøre med Instagram-bildene dine