Annonsørinnhold

<B>GOD GARANTI:</B> Denne Volvo V70 fra 2014 med plusspakke har en resterende nybilgaranti på 35 måneder. Bilen har gått 37 000 km og selegs for 309 000,- hos Bilia.
GOD GARANTI: Denne Volvo V70 fra 2014 med plusspakke har en resterende nybilgaranti på 35 måneder. Bilen har gått 37 000 km og selegs for 309 000,- hos Bilia. Vis mer

Få nybilfølelsen - i en flunkende ny bruktbil

Er det på tide å fornye bilen? Det finnes mange gode tilbud på bruktbiler som er svært godt vedlikeholdt. De har det meste du kan forvente av en ny bil.

Det finnes mange grunner til å bytte bil. Kanskje begynner den gamle å bli, nettopp, gammel. Kanskje må du ta hensyn til at familien blir større, eller kanskje noen flytter ut så du ikke trenger en så stor bil. Kanskje du bare har lyst til å bytte bil til en nyere og mer praktisk utgave.

I så fall bør du tenke på å kjøpe deg en pent brukt bil. Du kan spare mange penger på å velge en bil som er kjørt et par tusen kilometer og som fortsatt ser helt ny ut. Du kan få gode tilbud hos bilforhandlere på biler som er nesten nye. Fjorårets modeller, demonstrasjonsbiler eller biler som de tar inn for de som bytter bil ofte, kan være gode alternativer.

Gode tilbud og høy kvalitet

Vi tok en tur innom Bilia på Finn.no for å se på utvalget av nesten nye biler. De har nå en stor kampanje på Volvo, BMW og Ford, så vi holdt oss til disse.

Det man kikker først på er årstall, kilometerstand, utstyrspakker, motor og selvsagt pris.

Familievennlig Volvo

Vi fant for eksempel en familievennlig Volvo V60 fra 2013 til 269 000,-. Den er godt utstyrt med pluss- og teknikkpakke og har gått kun 38 000 km. Denne V60-en har forhjulsdrift og automatgir, og har god lastekapasitet på 430 liter. Den er også romslig i baksetet, som er viktig for ungene. 114 Hk skulle vel også holde for de fleste av oss.

FIN FAMILIEBIL: En Volvo V60 egner seg svært godt som familiebil. Vis mer


24 måneders garanti

Vi nordmenn er glad i BMW, noe det er lett å se når du er ute på veien. Hos Bilia på Finn.no fant vi en velutstyrt 116 Hk BMW 1-serie fra 2013 til 199 000,- som kun har gått 40 000 km. BMW-en har et beskjedent forbruk og er dessuten en Premium Selection-bil, som betyr minimum to års garanti og bytterett i 30 dager.

UNDER 200 000: Denne BMW 1-serie-utgaven koster 199 000. Vis mer


Velutstyrt stasjonsvogn

Til slutt fant vi en meget attraktiv Ford Focus stasjonsvogn til 189 000,-, som har gått 38 000 km. Denne 2014-modellen er en Titanium topputgave, som er øverste utstyrsnivå. Den er en kvikk og drivstoffgjerrig 1,6 diesel på 115 Hk med navigasjon, DAB radio, nøkkelfri adgang og start, bakkestarts-assistanse, mørktonede ruter, parkeringssensorer foran og bak og mer. Dette er uten tvil mye bil for pengene.

TOPPUTSTYRT: Den Ford Focus stasjonsvognen gir deg svært mye bil for pengene. Vis mer


Tryggere med garanti

NYBILFØLELSEN: Alle bilene hos Bilia er overhalte før de legges ut til salgs. Vis mer


Mange har betenkeligheter med bruktbil. Skal du kjøpe bruktbil, bør du uansett be om tilstandsrapport. Dette er en rapport gjennomført av en takstmann som ser på bilens tilstand når den selges. Enda rapporten virker teknisk, er den faktisk relativt lett å lese, og du får en fin innføring i bilens tilstand.

Fordelen med å velge å kjøpe bruktbil fra merkeforhandlere som Bilia er at de ikke har noe å vinne på å gjøre et dårlig salg. Derfor har de egne bruktbilgarantier. Kjøper du en bruktbil hos Bilia, følger en tilstandsrapport med, og bilene er også garantert fri for heftelser, noe du ikke alltid vil oppleve ved privatkjøp.

Nylig service

I tillegg får du en bil som nylig har vært på service, er godt vasket, har hatt kontroll av bremser, styring, eksosanlegg, motor, støtdempere og klimaanlegg med mer.

Det er svært gunstig å kjøpe en nesten ny bil. Du betaler langt mindre enn for en ny bil, og er langt tryggere på at den holder høy kvalitet enn om du kjøper den av en privatperson. Du får fort bilen du trenger til prisen du er villig til å betale.

Å kjøpe en bil fra Bilia handler nemlig om trygghet, enkelhet, et stort utvalg og en gunstig innbytteordning.

Du finner enkelt din nærmeste forhandler her.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på [email protected] for å få vite mer.