Foto: Per Ervland
Foto: Per ErvlandVis mer

BILDER fra Kraft Foods nye sjokoladefabrikk

Alle foto: Per Ervland

Foto: Per Ervland Vis mer
Foto: Per Ervland Vis mer
Disse ble vel ikke helt som de skulle... Foto: Per Ervland Vis mer
Noen sjokolader går i retur, og blir laget om til ny sjokolade. Mens andre sjokolader går i vrak-kassen, og bli enten brent eller gjort om til dyrefôr. Foto: Per Ervland Vis mer
Foto: Per Ervland Vis mer
Byrådsleder i Oslo, Erling Lae, sier til DinSide at en av hans favorittsjokolader er Kvikk Lunsj. Foto: Per Ervland Vis mer
Noe svensk sjokolade blir også produsert i Oslo. Foto: Per Ervland Vis mer
Den berømte kantinen på Freias fabrikk i Oslo. Hva gjør kantinen så spesiell? Se på maleriene på veggene. Her snakker vi ekte Munch. Foto: Per Ervland Vis mer




Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.